Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • tuoksumuistot

  Mea sai minut tänään mykistymään. Ehdotan minuutin harrasta hiljaisuutta tämän Mean kirjoittaman lauseen kunniaksi: ”Tuoksumuistot ovat minussa kuin lähtemättömät leimat: lapsuuden, ihastusten, ahdistusten ja hellyyden muistot syttyvät kuin ruohikkopalot, kun niihin liittyvät tuoksut tulvahtavat tajuntaan.”

  Ei sitä voi tuon paremmin ilmaista.

  Ja tuoksumuistoista tulikin mieleeni ulkoilutakki, jonka ostin kirpputorilta noin kuukausi sitten. Se oli halpa ja hyvännäköinen, joten se lähti mukaani. Pesin takin huolella kotiin päästyäni, mutta vielä nytkin – pesun ja käytön jälkeen – se tuoksuu aivan vieraalle. Joka kerta, kun puen sen ylleni, huomaan tuon vieraan tuoksun.

  Vieraasta tuoksusta puolestaan tulee mieleen melkein-ex-mieheni. On outoa, kun joku, jonka kanssa olet jakanut kodin seitsemän vuoden ajan, tuoksuukin eron jälkeen täysin vieraalta. Nykyään, silloin harvoin kun hänet tapaan, aistini ovat aina hämmentyneitä: mies näyttää tutulta, kuulostaa tutulta.. mutta tuoksu on ihan outo. [nuuh, nuuh… kuka tuo ihminen on?]

  Kommentteja: 3

   

  Kommentteja:

  mea:
  27.7.2004, 19.12

  Vain masokisti tekee kuten minä: Kun on oikein iso ikävä iholle, joka tuoksuu juuri sille oikealle, puen tuoksun Hänen T-paidassa ylleni ja hellytän itseni itkuun ikävästä. Helpottaa. Kun itkettää kuitenkin, miksei tekisi siitä täydellistä ;)

  Matti:
  27.7.2004, 19.43

  Mea, tuo tunnetaan myös nimellä unipaita. Ei sitä välttämättä tarvitse päälleen pukea mutta voi muuten vaan nuuhkia. Ja hätätilassa käy toisen tyynyliinakin.

  alive:
  2.8.2004, 10.29

  Minä olen myös tuoksuaddikti. Miellyttävän tuoksuinen ihminen saa aina mielenkiinnon heräämään ja jäipä kerran nuoruudessa lupaava tapaus toteutumatta kokonaan, kun en vain kerta kaikkiaan pystynyt sulattamaan hänen tuoksuaan. Ei se edes ollut vastenmielinen, mutta jotenkin vain liian outo.

  Jätä kommentti