Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • oma koti kullan kallis

  Vihdoinkin kotona! Vanhempien luona oli toki oikein mukavaa, mutta johan viikossa ehtii kummasti tulla ikävä omaa adsl:ää ja blogistania. Taas kerran kävi niin, että mielessä oli kiljoona tietokoneella tehtävää asiaa, kun ei ollut mahdollisuutta tehdä niitä. No, tiedänpähän ainakin, mihin käytän ensi viikon.

  On suhteellisen huono ratkaisu palata kotiin viikon reissulta lauantai-iltana kauppojen jo mentyä kiinni, jos seuraavana päivänä on pyhä. Jääkaappi on melko tyhjä – onneksi sain sentään maitoa R-kioskilta. Päivällistä löytynee pakastimesta, mutta mitä syön aamiaiseksi, kun juustonkannikka on homeessa eikä leipääkään taida olla? Murehdin sitä aamulla.

  Velipojan vihkiäiset sujuivat mainiosti: sulhanen oli komea ja morsian ihastuttavan kaunis, ja molemmat näyttivät säteilevän onnellisilta. Yllätin itseni olemalla itkemättä, joskin kesken toimituksen tuli paha mieli, kun tajusin toivovani ennen kaikkea yhtä asiaa: että näiden minulle niin rakkaiden ihmisten avioliitosta tulisi onnistuneempi ja onnellisempi kuin omastani.

  Pohdiskelin tulevaisuuttani perjantaina saunan lauteilla istuessani. Mietin, menenkö vielä joskus uudestaan naimisiin. ”Kyllä musta tuntuu, että sää menet”, tuumasi äiti, ”vaikka sää niin vannoitkin, ettei enää koskaan…”

  Saapa nähdä.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti