Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


kesäkuu 2017
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • kultakuume

  GoldStrike on vienyt minut mukanaan. Pelaan ja pelaan ja pelaan ja pelaan – ja vielä senkin jälkeen kun olen useita kertoja päättänyt, että meineillään oleva peli on ehdottomasti viimeinen, pelaan muutamia pelejä lisää. Puuh. Tämänhetkinen ennätykseni on 85 870, mutta se ei kai ole edes erityisen hyvä tulos.

  Tämä päivä oli hyvin työntäyteinen. Kirjoitin ensin työn alla olevaa artikkelia juuri sen verran, mitä aikataulussa pysyminen vaatii (haluan tekstin olevan valmis torstai-iltaan mennessä), ja sen jälkeen tein Armaan Palkokasvin kanssa töitä useita tunteja. Laskeskelin, että yhteensä käytin työhommiin noin kahdeksan tuntia, eli tämä oli minulle ihan oikea työpäivä. Ilmankos nyt väsyttää.

  Illan kohokohta oli Sinkkuelämää, jota katselin Nöpö sylissäni. Tajusin, että pakastani täytyy puuttua pari korttia, kun kommentoin hiirulaiselle sarjan tapahtumia. Voi pojat.

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  günstige kfz versicherung:
  2.4.2017, 3.04

  Ma soeur a eu une année rough pas mal, elle sera seule avec ses enfants à Noël. ça toujours été elle qui a eu l’esprit de Noel dans la famille,moi je suis un grinch! et cette année, elle ne l’a pas du tout….la plus belle chose qui pourrait arriver c’est qu’elle passe un beau noel, et qu’avec les surprises que je lui prépare,ça puisse mettre un baume sur sa mauvaise année! voilà! et joyeuses fêtes à tous!

  Jätä kommentti