Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • hiirulaiset ja paahtoleipä

  Paahtoleipä tuntuisi olevan hiirulaisten mieleen.

  Paahdoin leivän kantapalan (joka minulla olisi muuten varmaan jäänyt syömättä, jostain syystä en pidä kannikoista), annoin sen jäähtyä ja vähän kuivua ja sen jälkeen leikkasin siitä tusinan verran pikkuisia paloja Nöpölle ja Nirpulle.

  Nöpön kuono ilmaantui pesästä noin viisi sekuntia sen jälkeen, kun olin saanut laitettua leivänpalat ruokakuppiin. Kuonoa seurasi pian loputkin hiirestä, kun neiti kävi välittömästi leivänpalan kimppuun.

  Nöpö teki kuitenkin yhden virheen: vei leipäpalan hampaissaan liian lähelle pesän oviaukkoa. Pesästä ilmaantui nimittäin yllättäen toinen pieni kuono, joka tarrasi välittömästi Nöpön suussa olleeseen leivänkappaleeseen ja yritti nykäistä sen itselleen. Nöpö piti kuitenkin sen verran lujasti kiinni, että ilmeisesti horjahti vähän, ja päätyi itsekin pesän sisälle nykäisyn seurauksena.

  Vinkaisu.
  Rapinaa.

  Nöpö tuli nöyränä hakemaan uuden leivänpalan.

  Kommentteja: 4

   

  Kommentteja:

  Aaltoneito:
  1.5.2004, 2.02

  Lapsesi ovat suloisia :)

  Sanna:
  1.5.2004, 12.27

  Onkohan hiirulaisillakin laumoissa arvojärjestys kuten rotilla? Meillä pojat ryöväävät jatkuvasti toiselta ruuan. Tai ehkä luulevat vaan että toisella olisi parempaa? Lauman ylin on useimmin kirputettavana kuin toiset.

  Minulla on joskus kauan kauan sitten ollut kaksi tyttöhiirtä, mutta siitä on jo niin kauan etten muista niistä juuri mitään.

  Stello:
  1.5.2004, 12.54

  Sulla pitäisi olla hiiri-webcam =D

  Outi:
  4.5.2004, 12.53

  Tuo hiiri-webcam voisi itse asiassa olla aika veikeä keksintö :D Pitääpä selvittää, onnistuisiko sellainen käytännössä :)

  Jätä kommentti