Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • hyvän maun raja

  Tänään iloa ovat tuottaneet
  uusin pingviinipeli
  – Stephen Kingin kirja
  – suklaakakku (hyi minua) ja kaverin vierailu
  – kaunis ilma
  – pienokaisten puhdas häkki
  – päivän Ei sinutella, joka sai minut nauramaan itseni kipeäksi.

  Ja vaikka vältän toisten bloggaajien turhan innokasta kritisointia, ajattelin kuitenkin tällä kertaa vähän sohaista kepillä muurahaispesää, ja kysyä, missä menee hyvän maun raja. Ei kai kenenkään mielestä voi olla välttämätöntä selostaa blogissaan, miten on päässyt uittamaan vehjettään jonkun onnettoman tyttölapsen suussa? Varsinkaan, jos kirjoittaa omalla nimellään – nuo tekstithän ovat kenen tahansa löydettävissä: tulevan työnantajan, potentiaalisen tyttöystävän…

  Naisena voin sanoa suoraan, että ainakin meikäläiseltä katoaisi kyllä vähäisimmätkin kiinnostuksenrippeet uutta tuttavuutta kohtaan, jos näkisin, että kyseinen henkilö raportoisi viikonlopun suihinottojaan blogissaan. Eihän tietenkään sinänsä ole minun asiani, mitä itse kukin kirjoittaa… ajattelinpahan vain mainita, kun ällötykseltäni kykenin.

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Kajastus:
  1.5.2004, 9.38

  Puutut tärkeään asiaan. Olen sitä mieltä, että kaikki keskustelu ja kirjoittelupalstat vaativat jonkin verran valvontaa. Yleensä käy muuten niin, että niihin pesiytyy joku exhibitionisti tai rasisti. Listan pitäjällä on oikeus vaatia, että kirjoittajat noudattavat yleisiä sopivaisuussääntöjä.

  Jätä kommentti