Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • monta ihmeellistä asiaa

  Maailmassa on totisesti monta ihmeellistä asiaa, jotka hämmästyttävät ja kummastuttavat tällaista yksin elävää naisihmistä. Päätin lopultakin hankkia joitakin työkaluja, ettei minun aina tarvitsisi vaivata miespuolisia ystäviäni, kun jokin vaatii korjaamista. Eiliseen asti ainoa omistamani käsityökalu oli vasara.

  Laitoin eilen makuuhuoneen oven takaisin paikoilleen, jotta hiirten pitäessä öisin mekkalaansa minua erottaisi niistä edes yksi ovi. Saatuani työllä ja tuskalla oven saranoihinsa tajusin, ettei ovea voi sulkea oviaukosta kulkevan antennikaapelin takia. Antennijohdon liitoskohta ei onneksi ollut kovin kaukana ovesta, joten päätin irrottaa johtoa pidikkeistään sen verran, että voin tarvittaessa sulkea oven.

  Vaan millä antennijohdon muoviset pidikkeet saa irti, jos talosta löytyy ainoastaan vasara? Huhuilin läpi kaikki tavoitettavissa olevat miespuoliset ystävät ja kyselin, omistaako kukaan heistä pihtejä. Koska sopivaa uhria ei löytynyt ja kauppa oli vielä 20 minuuttia auki, kipaisin ostamaan itselleni moiset kapistukset.

  Pihtien ostaminen ei ollutkaan ihan niin yksinkertaista kuin olin kuvitellut. Niitä on nimittäin monenlaisia ja eri kokoisia. Poissulkemismenetelmällä pääsin niin pitkälle, että jäljellä oli enää kaksi mallia: linjapihdit ja kärkipihdit. Myyjää ei näkynyt mailla halmeilla, enkä minä osannut valita.

  ”Ota linjapihdit”, neuvoi isä puhelimitse. Mitä sitä tekisikään ilman isin apua?

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti