Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • yhteyttä muodostamassa

  Nöpö on jo kotiutunut eikä arastele minua oikeastaan ollenkaan. Hiirineiti tulee jo reippaasti nuuskimaan kättä ja uskaltaa laskea käpälänsäkin käteni päälle – antanee pian jopa nostaa itsensä kämmenelle. Nirppu on arka ja singahtaa hyvin herkästi kotipesän turvaan, mistä sitä ei edes suklaamurusen voimalla saa vielä houkuteltua esiin. Lohdutan itseäni sillä, että hiirulaiset ovat olleet luonani vasta reilun vuorokauden ja tutustumiseen on runsaasti aikaa.

  Vesipullon kanssa on ollut ongelmia, joten kävin tänään ostamassa uuden. Toivon, että uusi vesipullo toimii kunnolla, että piiperot saavat juotavaa silloin, kun sitä haluavat. Seuraan tilannetta.

  Allergian suhteen on toistaiseksi näyttänyt hyvältä. Lieviä oireita on ollut havaittavissa pari kertaa, mutta tiedän, että tähän aikaan vuodesta vähän jokainen kärsii katupölyn ja siitepölyn vaikutuksesta, joten en ole huolestunut.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti