Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • ”äitiyden” onnea

  Perheeni kasvoi tänään. Nyt asunnossani on kaksi tyttöä lisää. Olen kerta kaikkiaan rakastunut noihin pieniin nappisilmiin ja väriseviin viiksikarvoihin. Nirppu ja Nöpö ovat helmikuussa syntyneitä hiirulaisia, jotka valloittivat sydämeni lemmikkieläinkaupassa. En varsinaisesti suosittele toimintamalliani kenellekään: allergikon tuskin kannattaa ostaa kahta hiirtä vain viikon harkinnan jälkeen.

  Minun on pakko saada yrittää. Minulla ei ole koskaan ollut lemmikkieläintä allergiani vuoksi, vaikka olen todella eläinrakas. Nykyajan teknologia on kuitenkin saanut aikaiseksi ihmeellisen kapistuksen nimeltä ilmanpuhdistin, ja toivon tuon puhdistimen avulla voivani kasvattaa hiirineitojani kuolematta allergiaan – muuten maksoin turhaan (tai no, auttaneehan se puhdistin siitepölyaikana tuntuvasti..) laitteen karmean hinnan.

  Vaikka mietin asiaa vain viikon, haluaisin kuitenkin uskoa, että toimin järkevästi. Minulla on ilmanpuhdistin, pölyämätöntä kuiviketta ja suhteellisen umpinainen (ja siis luultavasti allergiaystävällisempi) muoviterraario hiirulaisille. Olen myös varmistanut, että piiperoille on tiedossa hyvä uusi koti, mikäli joudun heistä luopumaan.

  Olen jo nyt kovin kiintynyt Nirppuun ja Nöpöön, vaikka pieni perheemme on ollut koossa vasta puoli vuorokautta. Ajatuskin siitä, että joutuisin luopumaan heistä, tuntuu kurjalta. Mutta jos niin onnettomasti käy, ainakin tiedän, että olen saanut kokeilla lemmikkieläimen omistajana olemista.

  Kommentteja: 5

   

  Kommentteja:

  Sanna:
  22.4.2004, 7.35

  Oih! Laitathan jonnekin kuvia pienistä lapsosistasi :)

  Aaltoneito:
  22.4.2004, 9.01

  Toivottavasti tuo allergia + hiiret ei ole mahdoton yhtälö :) Ainahan voi tietty nappailla antihistamiineja, mutta eivät nekään kovin pitkälle auta.

  Nirput ovat muuten yksi kovakuoriaisheimo (Apionidae).

  Burana:
  22.4.2004, 10.07

  Tässä on varmaankin haettu sitä tohtori Sykerön Nirppu-hiirtä :-)

  Sanna:
  22.4.2004, 10.38

  Nyt kyllä hävettää jos tuo linkki söpöläisten kuvaan oli jo aamulla tuossa. Jostain syystä jäänyt huomaamatta. :)

  Outi:
  22.4.2004, 12.17

  Oli se linkki siinä alusta asti ;) Mutta eihän sitä aina kaikkea voi huomata. Ja Tohtori Sykerön Nirppua on tosiaan ajateltu. Mielenkiintoista kuulla, että nirput ovat kovakuoriaisia :D

  Jätä kommentti