Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • hurjaa rallia

  Tämä päivä on ollut jostain syystä hurjaa rallia paikasta toiseen. Tai ainakin tuntuu siltä, että tekemistä on ollut yli oman tarpeen. Suurin osa päivästä kului työhommien parissa – deadline ryntää kohti kuin hirvi -, mutta sen lisäksi piti ehtiä isän kanssa kaupungille ja keskussairaalaan, laittaa ruokaa… urgh. Ja nyt väsyttää niin, että silmät tarvitsevat kohta tulitikkuja pysyäkseen auki. Keskussairaalasta tuli onneksi lottovoiton veroisia hyviä uutisia, ja muutenkin päivä on ollut hyvin onnistunut.

  Muistattekos muuten millaista oli silloin meidän nuoruudessamme, kun talvisin ei olisi millään saanut pitää pipoa päässään? Kahdeksankymmentäluvun krepatut hiukset ja hiuskiinteellä pöyheäksi liisteröity kampaus olisivat kärsineet moisesta kohtelusta, joten pakkasessa värjöteltiin ilman pipoa mutta onneksi hyvin coolilta näyttäen (ehkä kirjaimellisestikin).

  Ja tiedättekös millaisia ovat nykyiset teinit? Ne pitävät (usein rumaa) villapipoa korville vedettynä sisälläkin. Eihän tätä maailman menoa voi ymmärtää.

  Kommentteja: 4

   

  Kommentteja:

  aake:
  31.3.2004, 2.21

  Eikä tuo pipokulttuuri rajoitu vain teineihin. Jopa yliopistolla näkee aikuisia nuoria (tai ainakin luulen että ovat), jotka istuvat ruokapöydässä pipot päässään. Kyllä tulisi äiti ja lorvisi korville, jos näkisi!

  pnuk:
  31.3.2004, 8.22

  Minä näin tässä taannoin paidan jonka selässä luki isolla "Vain idiootit pitävät pipoa helteellä". Semmoinen olisi kiva. Itse pidän vielä pipoa, kun tällä hiusmäärällä on vielä suhteellisen kylmä polkea.

  Outi:
  31.3.2004, 9.28

  Tulipa tuosta iskulauseesta mieleen Jari Tervon novelli, jossa oli samantapainen lausahdus. Ja kyllä tekisi minullakin mieli vähän sivistää ihmistä, joka istuu ruokapöydässä lakki päässä!

  Anu:
  1.4.2004, 12.09

  Heh, tiedän joitakin 20+ ikäisiä naisia, jotka eivät mitenkään voisi tapailla kundia jolla ei ole semmoista pipoa.

  Pii-poo-pi-poo-nii, pi-po-pi-po-pi-po-pi-po-pii-poo-nii, pii-poo-nii jäi puu-hun (äänenavaus ala-asteen musiikintunnilta)

  Jätä kommentti