Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Laatuajan ongelma

  Olen Ihastuksen kanssa joutunut kohtaamaan laatuajan ongelman. Välimatkan vuoksi yhteinen aika on rajallista, minkä vuoksi tuon yhteisen ajan haluaisi tietysti käyttää mahdollisimman tarkoin hyväkseen. Tämä on johtunut ”mitä tehtäisi?” -ongelmaan. Yritämme epätoivoisesti keksiä jotain mielekästä tehtävää, ettei aika menisi hukkaan. Usein yritämme niin kovasti keksiä jotain ihan erityistä tekemistä, ettemme loppujen lopuksi tee yhtään mitään muuta kuin pyörittelemme peukaloitamme ja pohdimme, mitä tekisimme.

  Ja hulluinta tässä kaikessa on se, että minä en kaipaa mitään erityistä ohjelmaa – olisin ihan tyytyväinen vain normaaliin yhdessäoloon ja esimerkiksi television katseluun – mutta pelkään, että Ihastuksella on tylsää. Ihastus puolestaan on huolissaan siitä, että minä saatan kyllästyä häneen, jos emme keksi jotain mahdottoman kivaa tekemistä. Eikö tämä ole ihan kahjoa?

  Päivän kuvasaldoa on nähtävissä täällä, täällä ja täällä.

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  mies:
  29.3.2004, 16.04

  Wow! Ei siis ollut ihan turhaa aikoinaan ruikuttaa että pyydä kunnon kamera pokkarin sijaan.

  Jätä kommentti