Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Hiljaista harmaata tietä

  Jotenkin pelottavaa, miten nopeasti jo hitusen kerrallaan umpeutumassa olleet haavat repeytyvät auki ja veri virtaa taas. Ilman kipua sitä voisi katsella jonkun toisen silmin, niin kuin se ei tapahtuisikaan minulle. Luulin olevani jo toipumassa kunnes tänään tapahtui mitä tapahtui ja päivä meni taas itkuksi ja kivuksi. Paha olo velloo vatsassa ja jyskyttää ohimoilla ja saa minut miettimään, eikö minulla ole oikeutta tunteisiini.

  Toki minä olisin voinut hoitaa tämän kaiken kauniimminkin, hienotunteisemmin, olla kirjoittamatta yhtään mitään. Mutta mihin minä olisin sitten purkanut kaiken sen tuskan, katkeruuden ja pettymyksen?

  ”putosin ja katosin
  ja kuljin kylmän kylän läpi
  suljettujen ovien
  ja peitettyjen ikkunoiden
  hiljaista harmaata tietä
  ohi kaiken elävän
  siihen ohueen sumuun
  joka kiertää ympär’
  laidunmaiden”
  -CMX-

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti