Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Tuutin täydeltä sosiaalipornoa

  No on se nyt helvetti, jos ihmisillä ei ole yhtään tippaa suhteellisuudentajua. Ilmeisesti oli iso virhe jakaa yhtään mitään kenenkään kanssa tässä blogissa. Tämä on hitto soikoon minun elämääni – panetelkaa toisianne, jos jotakuta on pakko panetella.

  Mies oli saanut kuulla työpaikallaan vittuilua uudesta avopuolisostaan. Kaiketi minun takiani. Kuka teistä lukijoista on niin vähäisellä järjellä siunattu, ettei ymmärrä tämän päiväkirjan kertovan minun tunteistani, minun näkökulmastani… minun puoleni tarinasta?

  Olen pahoillani, että ylipäänsä kirjoitin mitään koko asiasta. Toivon, että yksikään teistä, jotka minut tai mieheni tunnette, ei enää sano ensimmäistäkään pahaa sanaa miehestäni tai hänen avopuolisostaan. Kyseinen nainen on varmasti hyvä tyyppi, ei mieheni häntä muuten rakastaisi.

  Toivoisin, että olisitte tajunneet, että vasta jätetty on yleensä katkera ja sanoo asioita, joita ei oikeasti tarkoita. TOTTA KAI minulla on hirvittävästi negatiivisia tunteita mieheni uutta kumppania kohtaan. Enhän minä olisi normaali, jos minulla ei olisi. Silti nuo negatiiviset tunteet eivät tarkoita sitä, että hänessä olisi jotain vikaa.

  Olen väsynyt kaikkeen tähän paskaan.

  Kommentteja: 4

   

  Kommentteja:

  Maria:
  25.2.2004, 15.20

  Tämä on sinun päiväkirjasi. Päiväkirjaan yleensä saa kirjoittaa tunteet ja ajatukset juuri sellaisina kuin ne sillä hetkellä ovat. Päiväkirjaa on mielestäni aivan uskomattoman typerää lukea objektiivisena totuutena ja vielä typerämpää on jatkaa luettua eteenpäin ihmisille, jotka siitä voisivat pahastua.

  Iloitkaamme mustamaalaamisen jalosta taidosta.

  Outi:
  25.2.2004, 22.56

  Tuota mieltähän minäkin olen. Ilmeisesti joku vain on sitten halunnut olla ilkeä huvin vuoksi tai jotain. Surkeaa. En minä halunnut aiheuttaa hankaluuksia kenellekään. :(

  Burana:
  25.2.2004, 23.45

  Jos tämä koko juttu on nyt ylipäätään edes lähtenyt blogistasi.

  mies:
  2.3.2004, 17.07

  Joku tässä jutussa haiskahtaa. Ja joku antaa väärää tietoa. Kyse voi olla kateellisten ihmisten kateellisista puheista, tiedä häntä. Aika heikko täytyy oman elämän laatu olla ihmisellä joka näitä juttuja levittelee. Ja kuten Burana aprikoi, kyse ei välttämättä ole tästä blogista. Toivon että asia selviää, ja että tämä voidaan painaa (huonojen) muistojen arkistoon pysyvästi sitä sieltä enää kaivamatta.

  Kuten terävimmät lukijat nyt saattavat huomata, minäkin tätä seurailen aina välillä. Toivon sydämestäni kaikkea hyvää Outiliinille ja olen äärettömän pahoillani kaikesta aiheuttamastani tuskasta. Päätän raporttini täältä tähän.

  *Pulihasi*

  Jätä kommentti