Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Blogista kirja

  Kiitokset Kasan Jussille hyvästä linkistä. Kasassa oltiin tosin sitä mieltä, että tuo palvelu on lähinnä naurettava. Rohkenen kuitenkin tietyin varauksin olla eri mieltä. Minulla on nimittäin toinenkin blogi, privaatimpi, joka toimii lähestulkoon aitona päiväkirjana. Aikomuksena on ollut jossain vaiheessa printata kaikki merkinnät talteen, mutta kiitos Blogbindersin kaltaisen palvelun, minun ei tarvitse. Jossain vaiheessa saan siis toisesta blogistani kasattua ihan oikean kirjan – sellaisiahan vanhat kunnon päiväkirjatkin ovat.

  En kyllä näe mitään järkeä siinä, että uutis- tai linkkiblogi koottaisiin kirjaksi, mutta päiväkirjablogit ovat mielestäni poikkeus.

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Jussi:
  26.2.2004, 18.45

  Juu, päiväkirja kai on päiväkirja vaikka se olisi mille "alustalle" kirjoitettu. Sinänsä ymmärrettävää.

  Oma tuhahdukseni pohjautui kahteen asiaan. 1) Aika tiukkaan määritelmään blogista. Minulle se on nimenomaan uutta tekniikkaa hyödyntävä verkossa sijaitseva nopeasti päivitettävä kotisivu, jossa on linkkejä muille sivuille. (Vaikka silloin tällöin kirjoitan itsekin linkittömästi.) 2) Siihen että Kasa olisi kirjana täysin naurettava idea. Siis onhan se nytkin naurettava, mutta ei aivan niin naurettava… ;)

  Jätä kommentti