Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • ihmisten ilmoilla taas

  Kahden päivän totaalisen nettipimennon jälkeen täällä ollaan taas täydessä taisteluvalmiudessa. Mikähän siinä onkin, että moiset ongelmat sattuvat aina nimenomaan viikonloppuna, kun kukaan ei ole niitä hoitamassa? Töiden kannalta oli silti sangen edullista, ettei minulla ollut Internet-yhteyttä, sillä sain paljon aikaiseksi.

  Vaan ettepä arvaa, miten on päässyt käymään. Täällä Naamioiden takana on otettu ja ihastuttu päätäpahkaa, hiusjuuria myöten. Kirjavasiipisiä hyönteisiä lentelee vatsassa sinne tänne, suu pyrkii väkisinkin hymyyn, puhelin piippaa ahkerasti ja ajatukset harhailevat.

  Ja minä tiedän vallan mainiosti, että tämä on hullua. Hullua. Hullua. Ikäeroa on vaikka muille jakaa, välimatkaa yli neljä junatuntia, niin erilaiset taustat kuin vai suinkin voi olla ja molemmilla kariutunut suhde takana. Ja kuitenkin… *huokaus* En tajua. Pää on ihan pyörällä.

  Valitse kommentti:
  [ ] Olet tullut hulluksi
  [ ] Hmm, ei kuulosta kauhean hyvältä
  [ ] Mikäs siinä kunhan et loukkaa itseäsi
  [ ] Anna mennä! Kerranhan täällä vain eletään

  Kommentteja: 3

   

  Kommentteja:

  Lauri:
  23.2.2004, 22.16

  Ikäero kuulostaa aika pahalta. Mutta teillä on vielä se tie kulkematta, että mitä se teille merkitsee. Ei sitä voi kukaan ulkopuolinen sinulle kertoa. Ihmissuhteeseen aina liittyy se vaara, että se voi sattua, mutta kysymys kuuluukin, haluaako elää ottamatta selvää, jos se mikä voi sattua voi ollakin parasta mitä koskaan olisi voinut tapahtua. Hyvää matkaa.

  Outi:
  24.2.2004, 2.24

  Edellisessä parisuhteessa en juuri koskaan edes pysähtynyt ajattelemaan ikäeroamme (8 vuotta), joten ehkäpä iällä ei ole niin kovin suurta merkitystä, jos muuten synkkaa hyvin. Tiedä häntä. Tuntuisi kuitenkin typerältä jättää tutustumatta mahdollisuuteen, josta voi seurata paljon hyvää, vain siksi, että pelkäisi satuttavansa itseään.

  Outi H.:
  24.2.2004, 8.43

  On ihanaa,jos kaksi ihmistä löytää toisensa! En usko, että ikä on ongelma ennen 80:tä ikävuotta. Kaikenlaisia yhdistelmiä on ollut jo ennen teitä. Ratkaisevaa on, onko teillä jotain yhteistä. Tilaisuuteen kannattaa tarttua luottavaisin mielin.

  Jätä kommentti