Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Ystävä hädässä

  Suden hetki koitti taas, ja kaiken itkun keskellä laitoin viestiä ystävälle Messengerissä – halusin jutella jonkun kanssa, ihan mistä tahansa, että rauhoittuisin. Ystävä ei halunnut auttaa, ei ollut ”sillä tuulella”. Yritän parhaani mukaan ajatella, että kyse on ainoastaan vieraan kielen aiheuttamasta ongelmasta, sillä muuten hänen kommenttinsa vaikuttaisi aika hemmetin tylyltä. En muutenkaan ymmärtänyt hänen lausahdustaan.. se kuulosti siltä, kuin olisin suunnilleen odottanut hänen muuttavan veden viiniksi, vaikka ainoastaan halusin jutella hetken ystävän kanssa, ihan sama mistä.

  Onneksi norjalainen ystäväni Maria (God bless her) ilmaantui ICQ:hun ja sai minut rauhoittumaan muutamassa minuutissa – vartin päästä jopa silmät olivat kuivat. Hädän hetkellä jotkut siis painavat pääsi pinnan alle, jotkut vetävät sinut rannalle.

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  Maria:
  3.2.2004, 12.46

  Ehkä tuolla ystävälläsi oli itsellään ollut huono päivä tai tärkeä keskustelu kesken jonkun toisen kanssa.

  Hyvä, että kuitenkin tuli Marian ilmestys (miten satunkin juuri kuuntelemaan CMX:ää ;). Ja Maria en sitten ollut minä. Minä en ole norjalainen. :)

  Välillä tulee surullisia ja itkuisia hetkiä. Niitä tulisi varmaan, vaikka kaikki olisi hyvinkin. Hetken päästä tulee yleensä parempi olo, mutta eihän surullisena tulevassa osaa elää. Täytyy siis vaan sinnitellä ja todeta, että kaikkea sitä elämään kuuluukin. ;)

  Outi:
  3.2.2004, 19.46

  Juu, saattoi se mennä kiireen piikkiinkin, tietysti. En vain itse toteaisi moisella tavalla kenellekään, jolla on paha olla.

  Olen hyvä sinnittelemään, mutta toivoisin osaavani tehdä sen vähemmällä ruoalla ja makealla höystettynä :P

  Jätä kommentti