Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • tanssimatto vaarantaa terveytesi

  Onnistuin jotenkin telomaan nilkkani tuon tanssimaton kanssa. En tiedä, laskinko painoni väärin jalan päälle vai eivätkö nivelparkani yksinkertaisesti kestä minua ja kaikkia kilojani, mutta nilkka on joka tapauksessa nyt aika lailla kipeä, protestoi jo kävellessäkin. Luulen, että minun on syytä antaa tanssimaton olla rauhassa muutaman päivän ajan. Damnit.

  Kävin tänään Kuivasjärvellä (viereinen kaupunginosa) kahvittelemassa ystävän luona. Oli oikein mukavaa ja jotenkin rentouttavaa – kyseisen ystävän kanssa on niin helppo olla ja jutella, voi olla täysin oma itsensä. Olen onnellinen, että hän on lomalla seuraavat kaksi kuukautta ja voimme tavata usein.

  Minulla on ollut ikuisuusprojektina käydä uimahallissa. En ole tehnyt sitä kertaakaan näiden kahdeksan Oulussa asumani vuoden aikana. Nyt lienee korkea aika ottaa härkää sarvista kiinni. Mietin, saisinko itsestäni irti niin paljon, että alkaisin kulkea uimahallilla ihan säännöllisesti, vaikkapa kaksi kertaa viikossa. Kuinkahan paljon se mahtaisi maksaa?

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  Aaltoneito:
  2.2.2004, 22.29

  Ja minä kun luulin olevani lusmu, kun olen asunut Oulussa viitisen kuukautta, enkä ole vielä päässyt uimahallissa käymään. Tosin ei siellä tullut Tampereellakaan käytyä riittävän usein.

  Uinti on yksi niistä harvoista liikunnanmuodoista, joita siedän. Ja jos pitäisi hieman liikkua, uiminen olisi pop. Mutta kun se uimahallikin on melkein kilometrin päässä, eihän sinne nyt _mitenkään_ jaksa mennä…

  Outi:
  2.2.2004, 22.48

  Minä olen tunnetusti kaikkien lusmujen lusmu ;) Mulla se uimahalli on sen verran kaukana, että sinne on näin talvella melkeinpä pakko mennä bussilla, mikä tietysti tuo lisää hintaa jokaiselle käynnille… mutta kovasti houkuttelee ajatus uimisesta. 15 kerran sarjalippu näkyy maksavan 32 euroa, joten ei se ihan hirveän kallista ole. :)

  Jätä kommentti