Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • hyvin alkanut päivä

  Luentosalin ovella on hillitön tungos, ja kun ovet avataan, ihmisvirta syöksyy sisään sellaisella vimmalla, että alipaineen kaltainen imu vetää ystäväni ja minut muiden ihmisten sekaan tallottavaksi. Ystävä kaatuu ja ihmiset tallovat häntä niin, että tuloksena on murtunut nilkka, joka heiluu hervottomasti joka suuntaan. Menen soittamaan ambulanssia.

  Kun ambulanssi saapuu, yllättäen murtunut nilkka onkin minulla. Minusta huolehtiva ambulanssimieskin on yllättävä: hän on yliopistoaikainen opettajani (kyllä, juurikin se jumalainen viisikymppinen), jonka kanssa päädyn keskustelemaan feminismistä ja painonhallinnasta. Jostain syystä hän vie minut kotiinsa ja esittelee perheelleen sen sijaan, että olisi toimittanut minut sairaalaan, jonne olisin turvonneen ja sinisen nilkkani kanssa kuulunut.

  Herätessäni olin huvittunut. Jospa tämä hyvin alkanut päivä olisi vähemmän ankea kuin monet edeltäjänsä.

  Tämä sai melkein tikahtumaan nauruun myöhään eilen illalla.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti