Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • ei niitä täältä löydy!

  Laurin neuvottua minut paikkaan, josta saa ilmaisen tracking-palvelun sivuilleen, minäkin olen päässyt seuraamaan, mitä kautta ihmiset minun blogini löytävät. Olen nyt muutamien päivien ajan käynyt säännöllisesti kurkistamassa statistiikkaa ja olen suorastaan tyrmistynyt siitä, miten moni yrittää löytää täältä Tuulet puhaltaa -kappaleen sanoitusta. Voi hyvät Suomen teinit, ei niitä sanoja löydy täältä, uskokaa jo. Ei löydy kuin yksi lyhyehkö sitaatti, siinä kaikki. Ja sitä paitsi: se kappalehan on selkeää suomea – kirjoittakaa itse ne sanat muistiin kuunnellessanne kappaletta, sillähän siitä tuskasta selviää. Jos kyse olisi jostakin suomalaiselle sanoitukseltaan vaikeammasta kappaleesta, vaikkapa N’kosi sikelel’ i Afrikasta (N’kosi sikelel’ i Afrika / Maluphakanysw’uphondo lwayo / Yizwa imithandazo yethu / N’kosi sikelela / Thina lusapho lwayo… jne.), olisi tuo googlettaminen tietysti ymmärrettävää…

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  Miira:
  28.1.2004, 12.17

  Mulle tuli tuosta korvamato – kiitti vaan ;-)! Yritä tässä nyt mennä nukkumaan, kun toi biisi soi päässä (vielä jonkun afrikkalaisen kuoron esittämänä; mulla on se kai jollain levyllä).. *jupinaamutinaa*

  Outi:
  28.1.2004, 3.05

  Korvamadot ovat kivoja :D Ja ajattele: saat nyt pitää itseäsi sivistyneenä kun tiedät, mistä kappaleesta on kyse. Uskallan veikata, että 98% muista suomalaisista ei tiedä. ;)

  Jätä kommentti