Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • postinkantajan pelottelua

  Herra Päätoimittaja lähetti minulle perjantaina erään softan, jotta voisin kirjoittaa siitä jutun. Kirjeeseen oli selvästi merkitty ”lauantaijakelu”. Postissa ollaan ilmeisesti viikonpäivistä sekaisin, koska sain tuon ohjelman vasta tänään tiistaina. No harm done, kyllä minä sen jutun ehdin kirjoittaa, vaikka posti leikkasikin käytettävissä olevasta ajasta muutaman päivän.

  Mutta mikä onni, että posti yritti sentään tänään pitää kiirettä lähetyksen toimittamisen kanssa, ja sain herätä innokkaaseen ovikellon pimputukseen viisi minuuttia yli kahdeksan aamulla! Ulkona oli vielä pimeää, eikä minulla ollut minkäänlaista käsitystä siitä, mitä kello on tai kuka oven takana seisoo. Pikainen vilkaisu herätyskelloon selvitti kuitenkin ensinmainitun.

  Niin julma kuin tuo ovikelloherätys olikin, minua lohduttaa hieman tietoisuus siitä, että postipoika sai luultavasti elinikäisiä henkisiä vaurioita nähtyään minut pyjamassa, hiukset pystyssä ja silmät sikkurassa. Ehkä se on säälikin, sillä hän vaikutti oikein kivalta… {{morelink}}

  Mr. Chief Editor sent me a software package on Friday, because I agreed to write an article about it. The parcel was clearly marked for ”Saturday delivery” (which is exceptional here in Finland, unlike many other countries where Saturday is just another normal mail day). Apparently the Finnish Post is somewhat confused with weekdays, as I didn’t receive it until today – on Tuesday. Well, no harm done, I still have plenty of time to write the article.

  But what a delight it was that the post office tried to hurry with the delivery today, waking me up with furious doorbell ringing at 8:05 this morning. It was still dark outside and I had absolutely no idea what time it was or who was at the door. I took a quick look at my alarm clock, realised it was already morning for normal people and rushed to the door.

  As cruel as it was to wake me up in such a way, I find small comfort in knowing that the postman probably got mental scars for life after seeing me in my PJs, my hair pointing to every possible direction and my eyes still trying to figure out whether I was awake or not.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti