Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • muuttoa..

  Voi olla, että en ehdi enää tämän jälkeen postittaa mitään ennen muuttoa, joten ajattelin olla reipas ja päivittää blogiani näin aamuyöstä – ahem – siis aamusta.

  Aika paljon tavaraa on jo pakattu. Kaikki pehmeät jutut ovat vielä pakkaamatta (vaatteet, lakanat, pyyhkeet jne) mutta muuten tilanne on suhteellisen hyvä. Kunhan tänään olemme ahkeria saamme varmasti suurimman osan tavaroista nätisti pakattua ennen huomista. Jalka- ja selkäparkani nyyhkivät jo kauhusta ajatellessaan viikonloppua.

  Eilen pakatessa tuli jo molemmilta itku. Kai sitä vasta nyt ihan lopullisesti tajuaa, että olemme eroamassa. Hääkuva oli edelleen vaatehuoneen nurkassa odottamassa, että se ripustettaisiin seinälle. Mies katsoi sitä kyynelsilmin ja sanoi: ”On se sääli, ettei tuo koskaan ehtinyt seinälle.” Sen jälkeen kuva pistettiin seinälle – ehkä ikään kuin kunnianosoituksena tälle liitolle, joka näyttäisi päättyvän ennen kuin edes kunnolla alkoi.

  Tämä koko tilanne on jotenkin niin pirun lohduton. Suru kuristaa kurkkua, mutta kyyneleet eivät jostain syystä tahdo tulla ulos muuta kuin joskus harvoin. Sydänparkani tuntuu puristuneen pieneksi tuskaisaksi palloksi.

  Pitäkää peukkuja, että selviän tästä viikonlopusta / muutosta / erosta edes jotakuinkin järjissäni…{{morelink}}

  I might not have time to blog anything else before the move, so I figured I’d write something now before I start packing again. Man, it feels as if I was up in the middle of the night but it IS actually almost 9 am already.

  We’ve packed quite a lot already. All the soft things are still unpacked (clothes, sheets, towels etc) but other than that I’d say we’re doing pretty nicely. If we work hard today we should get most things packed before tomorrow. My feet and my back are already crying out of terror when they think about this coming weekend.

  We both broke down in tears last night while packing. I suppose we only now really realise we’re separating. Our wedding picture was still in the closet waiting to be put on the wall. Hubby looked at it, crying, and said ”It’s such a shame that picture never got to hang on the wall.” After that we decided to hang the picture on the livingroom wall – maybe to honour this marriage which seems to be ending before it really even started.

  This situation is so damn sad. I can feel the grief as a big lump in my throat but for some reason the tears don’t want to come out except in some rare occasions. My heart feels like a tiny tight ball filled with pain.

  Wish me luck.. Keep your fingers crossed for me so that I’d get through this weekend / move / break up at least relatively sane.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti