Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • nukuttaa..

  Nukuttaa kauheasti, mutta ei auta. Pakko yrittää saada silmät pysymään auki – aamupalan jälkeen on tarkoitus alkaa pakata ihan toden teolla. Mies on sitä mieltä, että hän voisi muuttaa ”pikku hiljaa”, mutta minusta koko ajatus on ihan järjetön. Minkä hemmetin takia siitä muutosta pitäisi tehdä parin viikon piina, kun järkevästi ja tehokkaasti pakkaamalla kaikki tavarat saadaan muutettua yhdessä päivässä?

  Puhelinyhtiöstä soitettiin vartin yli kahdeksan. Onnistuin kuulostamaan harvinaisen skarpilta puhelimessa, ottaen huomioon että olin herännyt kaksi sekuntia aiemmin. Puhelinyhtiön asentaja kyseli, olisiko tänään sopiva päivä tulla asentamaan adsl ja puhelimeni. No eipä ole, kun minulla ei ole edes uuden asunnon avaimia vielä. Sovimme, että hän tulee maanantaiaamuna. {{morelink}}

  I’m so sleepy but I can’t go back to sleep anymore. I really have to make my eyes stay open because I’m going to start packing after breakfast. Hubby says he might as well take his time with the moving since we can keep this old apartment for the whole December if we want to (since we’re paying for it) but I think that’s an insane thought: why turn the whole moving into two weeks of misery when you can do it all in one day if you just get to it?

  They called me from the phone company at 8:15 am. I think I sounded totally cool on the phone (haha) despite the fact that I had only woken up two seconds earlier. The guy asked me if he could come and install my adsl and my phone line today. I had to say no, obviously, since I don’t even have the keys to my new apartment yet. I told him I’ll be moving on Saturday and we decided that he’d come over on Monday.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti