Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • stressiä

  Alan olla taas oikein kunnolla stressaantunut. Tuntuu, että hukun kaikenlaisiin tekemättömiin asioihin, joilla alkaa olla kiire. Sen kiireen aiheuttaa siis viikonloppuna tapahtuva muutto, joka sotkee aikatauluja sen verran, että kaikki vähänkin tärkeämpi pitäisi olla tehtynä ennen sitä. Hajoan.

  Valvoin eilen aamuviiteen yrittäen saada töitä tehtyä. Eräs taho lähestyi minua ”kivalla” pikku yllätyksellä, joka tuotti vain lisää työtä tämän kaiken stressin keskelle. Vietin sitten muutamia tunteja viime yönä muutellen kuvien kokoa ja mittasuhteita jne. Lisäksi seuraavan tuotteen promokuvat ovat vielä kesken ja yksi artikkeli vasta alussa. Kaikki pitäisi saada tehtyä mielellään jo tämän päivän aikana, jos suinkin mahdollista.

  Päivä alkoi todella surkeasti – väsymyksen ja palelemisen lisäksi sain nenäverenvuodon. Ja kirsikkana kakun päällä tunnen hoitaneeni työni huonosti, mikä on omiaan aiheuttamaan minulle muhevan morkkiksen. Periaatteessa noille tunteille ei ole syytä eikä minulla kuulemma ole anteeksipyydeltävää, mutta minun paskamainen luonteeni vain aiheuttaa sen, että tunnen syyllisyyttä. Ihan hyvä, että käyn terapiassa… O_o

  Just nyt en ihan oikeasti jaksaisi. En yhtään mitään. Haluan vain hautautua sänkyyn ja itkeä. {{morelink}}

  I’m starting to feel really stressed for a change. I feel like I’m drowning in work. As I’m moving this weekend, I feel I really should get everything done before that because the moving will mess up all schedules. So basically anything that’s even remotely important needs to be done before that.

  I stayed up till 5 am last night trying to get things done. I received a ”nice” email about some upcoming changes thanks to which I stayed up for several extra hours just working on some graphics that had to be done ASAP. In addition to that we still haven’t finished the promo pics for our next product and I need to finish my article as well. And all that should be finished today, if possible.

  This day hasn’t been a very pleasant one so far. I’m freezing and I’m tired as fuck and my nose started to bleed a while ago. And the cherry on top of the cake: I feel I didn’t do my job well enough, which makes me feel like shit. Apparently there’s no reason to feel this way or apologize a dozen times, but this is my nature: I tend to demand perfection from myself and when I fail I feel really guilty about it. I suppose I do really need the therapy after all. O_o

  Right now I don’t really feel like doing anything. Anything at all. I just want to go back to bed and cry.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti