Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • hääpäivä

  Ensimmäinen ja viimeinen hääpäiväni (siis jos ei lasketa sitä päivää, jolloin menimme naimisiin)… Ainakaan toistaiseksi en ole erityisen surkealla mielellä, onneksi. Mies keitti aamulla kahvin valmiiksi ja tuli sen jälkeen herättämään minut – antoi lahjankin. Olin yllättynyt, sillä en olettanut meidän sen kummemmin juhlistavan tätä päivää. Miksipä juhlistaisimme, kun kerran olemme eroamassa? Mies oli kuitenkin sitä mieltä, että päivä on kaikesta huolimatta lahjan arvoinen. Kaunis ele.

  Lahja oli juuri sen kokoinen, ettei paketin sisällä voinut olla muuta kuin jokin koru. Rasiasta paljastui kultainen kaulaketju, jossa on pieni karhu. Karhun taakse on kaiverrettu tämä päivämäärä. Koru on kaunis, ja ajatus sen takana on herttainen: mies toivoo sen auttavan minua karhupainajaisteni kanssa.

  Minä en ollut hankkinut miehelle lahjaa. Aion kuitenkin viedä hänet ulos syömään illemmalla. Paikasta ei ole vielä tietoa. {{morelink}}

  Okay, I’ve come up with a new system to make my English speaking readers happy (hopefully). And by putting the English section in the Extended entry part I’m not messing up the tidy index page. Woohoo. I’m a genius ;) (Not.)

  So, um, it’s my first and last wedding anniversary today. I haven’t been feeling too miserable yet fortunately. Hubby made the coffee ready in the morning and then came to wake me up – and even gave me a present. I was surprised for I hadn’t been expecting anything.. I mean, why celebrate our anniversary when we’re splitting up? Anyway, he seemed to think that this day is worth a special gift despite everything. A beautiful gesture.

  The gift turned out to be a golden necklace with a little bear in it. This date has been engraved on the backside. It’s a beautiful piece of jewelry and I think the thought behind it is sweet: hubby hopes it will help me with my bear nightmares.

  I hadn’t bought a gift for him. I am, however, planning to take him out for dinner tonight. We haven’t decided on the restaurant yet.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti