Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • maanantain rauhaa

  Taas yksi maanantai. Tällaiselle kotona oleskelevalle freelancerille / sairaslomalaiselle maanantai on vain yksi arkipäivä muiden joukossa, mutta kouluaikoina se oli aina surkean ankea päivä. Luulen, että se tulee olemaan sitä myös sitten, kun minulla on ”oikea työpaikka”. Muistan joskus opiskeluaikoinani surkutelleeni jo lauantai-iltaisin sitä, että kohta on sunnuntai – ja siten kohta olisi myös maanantai. Pitäisi osata elää vain tätä päivää ja nauttia siitä sellaisena kuin se on…

  Päätinpä sitten minäkin listata muutamia suosikkiblogejani. Nämä blogit ovat siis niitä, joita säntään aina välittömästi lukemaan, kun huomaan Päivän pamauksestani, että niitä on päivitetty. Päivän pamauksessani on parisenkymmentä blogia, mutta muutamiin olen aivan erityisen kiintynyt.

  Hassuja heräämisiä on hauska, viihdyttävä ja herkullinen päiväkirja, jonka kirjoittaja osaa kirjoittaa mukaansatempaavan hauskasti hyvinkin arkisista tapahtumista. Siihen jää koukkuun ensimmäisestä lukukerrasta. Ja jos ei ole vielä täysin hereillä, blogin kirkuvankeltainen taustaväri saa mukavasti hätkähtämään ;)

  Falmawen on opiskelijatytön elämää kaikkine iloineen, suruineen ja kiukunaiheineen ja muistuttaa minua mukavalla tavalla omista opiskeluajoistani (jotka eivät ole vielä kovin kaukana takanapäin). Sujuvasti kirjoitettu ja elämänmakuinen blogi.

  Provokaatio ei nimestään huolimatta ole mitenkään provosoiva päiväkirja. Se kuvaa tyttöparin (vai pitäisikö sanoa naisparin?) arkea ylä- ja alamäkineen, ja kuten monet ovat sanoneet ennen minua: Provokaatio on jotenkin hellyttävä blogi :) On mukavaa huomata, etten ole ainoa, joka ilahtuu niinkin ”pienestä” asiasta kuin hyvästä ruoasta ;)

  Koska olen kiinnostunut valokuvauksesta ja rakastan kauniita valokuvia, on tsogy ehdoton valinta Päivän pamaukseeni. Kerran toisensa jälkeen suuni loksahtaa auki silkasta ihastuksesta, kun käyn katsomassa tsogyn valokuvia. Usein kasvoillani on nähtävissä myös kateuden viherrystä.

  Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä suosikkilistaltani löytyy Menopaussi, joka sisältää hyvin kirjoitettuja mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä pohdiskeluja erilaisista aiheista.

  Mutta se muiden blogeista. Sauna on lämpiämässä, joten kohta saan viettää mukavan ja rentouttavan hetken löylyn lämmöstä nauttien. Kaapista löytyy kylmää siideriä, eikä muutenkaan elämässä ole juuri nyt kovin paljon valittamista. Olen jopa saanut aloitettua työt seuraavan tuotteen parissa – hyvä minä! Viisi tuntia yhtäjaksoista Photoshop-näpertelyä saa minut kuitenkin jo haluamaan pois tietokoneen äärestä.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti