Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • ei mitään erityistä

  Tämä oli päivä, jolloin ei tapahtunut oikeastaan mitään erityistä. Ei huono päivä, ei hyvä päivä – ainoastaan.. päivä. En saanut juuri mitään aikaiseksi varsinaisen ”työpäivän” aikana, paitsi että korjailin seuraavaa kansikuvaa, joka oli kärsinyt kovasti CMYK-muutoksestaan. En ikinä opi ymmärtämään väriprofiilien yms. merkitystä lopputuloksen kannalta..

  Kävimme kaverin luona, mies ja minä. Se oli sikäli tarpeellinen vierailu, että meidän talvirenkaamme majailivat kyseisten ystävien autotallissa, mistä ne oli huomista matkaa varten haettava. Oli mukavaa viettää hetki ystävien seurassa, rupatella kahvikuppien ääressä ja rapsutella Hessu-koiraa. Tuollaisina hetkinä maailman murheet unohtuvat.

  Vaihdoimme talvirenkaat keskellä pihaa, kerrostalojen ympäröiminä himmeän pihalampun valossa. Hyisestä säästä huolimatta se oli jollakin tavalla mukava kokemus. Ainakin teimme yhdessä jotain hyödyllistä :)

  Huomenna ajamme pohjoiseen. Minä vietän viikonlopun vanhempieni luona, Markku aikoo ajaa tapaamaan omiaan. Kaksi päivää erossa ei kuulosta ylivoimaiselta, vaikkakin on kurjaa mennä nukkumaan yksin. Jotenkin sitä on seitsemän vuoden aikana niin tottunut ja tykästynyt siihen, että saa iltaisin kömpiä peiton alle oman rakkaan viereen. Se on tässä hankalassa ja toisinaan niin pirun kurjassa maailmassa vallan ihana asia – ja täysin ilmainen.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti