Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • huh huh

  Artikkeli on kovan työn jälkeen vihdoin valmis. En oikeastaan tajunnut, miten paljon työtä on kolmen eri ohjelman vertailun kirjoittamisessa. MUTTA: työ oli erittäin antoisaa ja mielenkiintoista, joten olen hyvin onnellinen, että en luopunut tehtävästä, vaikka yhdessä vaiheessa jo melkein tein sen. Huomenna on syytä aloittaa tulevien äidinkielen kurssien suunnittelu, sillä opettajantyöt alkavat jo ensi viikolla (yikes!) enkä ole oikeastaan ehtinyt edes miettiä koko asiaa. Se on toisaalta hyväkin, koska se tarkoittaa myös sitä, etten ole ehtinyt panikoida asiasta.

  Asunto näyttää päivä päivältä paremmalta. Suurin osa tavaroista on löytänyt paikkansa, ja seinille on jo alettu ripustaa kaikkea mukavaa. Ostin myös uuden setin kalvovärejä ja elän toivossa, että nyt saan vihdoin aikaan kivoja kaakelikoristeita, jotka saa ehjänä irti alustastaan. Nyt siemailen saunasiideriä Ressu-kylpytakissani, ja kiitän ylempiä voimia tästä uudesta asunnosta ja omasta saunasta.

  Olen huolestuneena pistänyt merkille, että myös tähän asuntoon kuuluu koiran haukuntaa. Eikä mitään pienen koiran ulinaa ja räksytystä, vaan jonkin isomman koiran kumeaa haukuntaa. Veikkaisin, että kyseessä on joko tanskandoggi tai saksanpaimenkoira (apua, olen valmis äikänmaikka enkä tiedä, miten tuo kirjoitetaan!). Haukuntaa on onneksi kuulunut vasta pari kertaa, ja voi ihan hyvin olla, että se on kuulunut pihalta. Toivon totisesti, että tässä asunnossa emme enää joudu kärsimään naapureiden koiraterrorista :/

  Note to self: huomenna on pestävä iso kasa pyykkiä ja muistettava postittaa syntymäpäiväkortti R:lle. Lahja ei sitten ehdikään ajoissa – perhanan jenkkiyritys kun meni tyrimään tällä tavalla >:( Myös toisen ystävän syntymäpäivä lähestyy. Pitänee käydä viikonloppuna kaupungilla katsomassa jotain pientä kivaa lahjaa.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti