Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • murheen suossa..

  ..saa luultavasti rypeä ihan niin kauan kuin itseä huvittaa. Lueskelin Pieniä eroja ja mietin, että ihmislapset käyttäytyvät joskus aika kummallisesti. Parisuhteet päättyvät joskus (itse asiassa aika usein), elämä ei ole aina helppoa, mutta miksi tehdä siitä itselleen vaikeampaa kuin se on? Eikö kannattaisi ainakin yrittää suhtautua positiivisesti, yrittää ajatella, että kaikki järjestyy? Haluamatta loukata ketään sen kummemmin totean, että jos itse hakkaisin toistuvasti päätäni seinään niin, että otsani on ruhjeilla, hankkiutuisin ammattiauttajalle. Niin kliseiseltä kuin tämä kuulostaakin: muutos ihan oikeasti lähtee omasta itsestä, omasta päätöksestä tehdä elämästä parempaa.

  Olin useamman vuoden hyvä ystävä sellaisen ihmisen kanssa, jolla oli pohjattoman vaikeaa. Vaikeuksiin oli toki alun perin ollut hyvä syy, mutta loppujen lopuksi tämän ystävän elämästä teki vaikeaa hänen oma pessimisminsä ja jatkuva valittamisensa. Hän ihmetteli, kun ystäväpiiri vähitellen kaikkosi hänen lähettyviltään – luuli, että kyseiset ihmiset pitävät hänestä vain silloin kun hänellä menee hyvin. Ehkäpä minun olisi pitänyt olla rehellinen ja sanoa, että kukaan ei jaksa loputtomasti yrittää auttaa ihmistä, joka ei halua tulla autetuksi. Muutaman vuoden ajan yritin, mutta lopulta en jaksanut sen kummemmin enää yrittää piristää kyseistä henkilöä. Nyt emme ole enää pitkiin aikoihin olleet missään tekemisissä toistemme kanssa, ja se on ainakin parantanut minun elämänlaatuani huomattavasti.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti