Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • ~ * ~

  En kestä tätä asuntoa :( Koska muuttaminen – tai siis tavaroiden purkaminen – on vielä kesken, täällä leijuu käsittämättömät määrät pölyä. Pyyhin olohuoneen kirjahyllyn tänään alkuiltapäivästä, ja nyt siinä on jo selvä pölykerros pinnalla.. epätodellista! Olisiko tilanteeseen vaikuttanut pölynmuodostuksen kannalta suotuisasti veljenpoikien telmintä olohuoneessa? Toivoisin niin kovasti, että tämä asunto jo näyttäisi kodilta – että kaikki olisi saatu purettua ja järjestelty, että lattiat olisivat vihdoinkin puhtaat ja että matot olisi saatu tampattua ja laitettua paikoilleen.

  Väsyttää. Väsyttää jotenkin suuremmalla tavalla kuin normaalisti. Väsyttää sellaisella stressaantuneen kyllästyneellä tavalla. En jaksaisi tehdä mitään. Haluaisin maata sängyllä ja olla edes ajattelematta mitään. Se on kai sikäli outoa, että en ole tehnyt kovinkaan paljoa viime aikoina – paitsi muuttanut. Kai se muutto sitten stressasi minua enemmän kuin tajusinkaan, koska nyt olen koko ajan väsynyt. Ja reilun viikon päästä pitäisi aloittaa työt.. tekisi mieli juosta ympäriinsä ja kiljua. Alan taas vaihteeksi epäillä omia taitojani, omaa osaamistani, omaa sopeutumiskykyäni. Alan pelätä sitä mahdollisuutta, että jonkin aikaa opetettuani tajuan, että en pidäkään työstä ja että olen ihan väärällä alalla.

  Enkä voi tajuta, miksi syön irtokarkkeja, vaikka minua juuri nyt ällöttää ajatuskin makeasta.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti