Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Pehmeät paketit

  Nyt kun joulu on ohi, onkin hyvä aika kirjoittaa muutama sana joululahjoista. Muistanette vielä ajan, jolloin pehmeät paketit olivat tylsääkin tylsempiä ja pukin tuomat yöpaidat, pitkät kalsarit ja villasukat sysättiin syrjään kiinnostavampien pakettien tieltä? Jo ennen pakettien avaamista tunnusteltiin uteliain ja innokkain käsin, mikä paketti vaikuttaa kiinnostavalta ja missä on taatusti sisällä vain villaisia asioita.

  Toista se on aikuisena. Edelleen kovat paketit ovat kovin kiinnostavia, koska niistä voi paljastua tekniikkaa, suklaata, hyviä kirjoja ja niin edelleen. Mutta pehmeätkin paketit ovat nousseet arvoon arvaamattomaan, koska perheessä on leikki-ikäinen.

  Kun ulkona on kahdeksan astetta pakkasta ja mereltä käy hyytävä viima, aikuinen katsoo ulos ja hytisee jo ajatellessaan ulkoilua. Nelivuotias sen sijaan hyppii tasajalkaa ja hihkuu, että haluaa mennä ulos leikkimään lumessa. Ja aikuinen, joka tähän asti on pakkasella korkeintaan liikkunut mahdollisimman nopeasti paikasta A paikkaan B (kotoa kauppaan ja takaisin, esimerkiksi) löytää itsensä kinoksen vierestä, missä seisoo vahtimassa lumessa möyrivää lasta. Kylmissään. Niin kovin kylmissään.

  Siksipä jouluaattona sama aikuinen lähes tirauttaa pari onnen kyyneltä, kun löytää äidin lähettämästä joulupaketista merinovillaisen kerraston.

  Eläköön pehmeät paketit, sanon minä!

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti