Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


joulukuu 2017
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • OCD

  Mieheni on viime aikoina kiusoitellut minua väittämällä, että minulla on OCD*. En pese toistuvasti käsiäni, koskettele valokatkaisijoita tai mitään sellaista, mutta minulle on lähes kestämätöntä, jos jokin osa jostakin on hukassa.

  Lapsilla on ämpärillinen hyppiviä sammakoita, siis moderni versio kirppupelistä, ja ämpärissä on 12 sammakkoa. Kun iltaisin siivotaan päivän leikit pois, etsin tuskanhiki otsallani sitä viimeistä sammakkoa, että saan pistää ämpärin kannen kiinni ja huokaista, kun kaikki ovat tallella. Konttaan ympäri olohuonetta etsimässä viimeistä puuttuvaa nuppipalapelin palasta, jotta peli on varmasti kokonainen. Viimeistään siivouspäivänä palaset löytyisivät joka tapauksessa, mutta silti ne on pakko etsiä jo samana iltana. Vajaan palapelin pistäminen kaappiin olisi hirveää.

  Lapsi sai joululahjaksi legokuormurin, jonka kuormaan kuuluu 25 kärpäsenkakan kokoista harmaata pötkylää. Mies vielä erikseen näytti palasia minulle ja sanoi: ”Näitä on sitten 25, että tiedät etsiä niitä joka paikasta.”

  Niistä on nyt kahdeksan hukassa.
  WWwaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….

  * Kehtasipa ottaa jopa tällaisen kuvan ja kirjoittaa sen alle: ”Living with a person with OCD”.

  Törkeää valhettelua. Tuo kuva on täysin lavastettu.
  Oikeasti se kampa ei ollut ihan noin tiheä.

   

  Disclaimer: Joo, tiedän, että oikeasti OCD on todella kurja kaveri, enkä toivoisi sitä kenellekään.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti