Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Everwood

  Tänään alkoi vihdoin Everwood, jota mainostettiin sinnikkäästi koko kesän ajan. Valmistauduin pettymään, koska useimmat hurjasti mainostetut sarjat osoittautuvat pettymykseksi. Pettymystä ei kuitenkaan tullut, vaan tykästyin kyseiseen sarjaan kovasti. Siinä on sellaista lämminhenkistä elämänmakua, josta pidän.

  Sain tänään vihdoin asennettua yhden kolmesta ohjelmasta, joita minun on tarkoitus käsitellä seuraavassa artikkelissani. Helpotus oli suuri, kun kyseinen ohjelma osoittautui suorastaan naurettavan yksinkertaiseksi käyttää: minun ei siis tarvikkaan käyttää montaa päivää sen opetteluun, jotta pystyisin kirjoittamaan pyydetyn vertailun. Se on enemmän kuin sata jänistä juuri nyt, koska aikaa artikkelin kirjoittamiseen ei ole kovin kauan. Tai no, aikaa on varmasti tarpeeksi, jos olen valmis tarpeen vaatiessa tekemään hyvinkin pitkää päivää :)

  Huomenna menen tutustumaan tulevaan työpaikkaani. Tai ainakin oletan meneväni sinne juuri tuosta syystä, mutta toki voin olla väärässäkin. Joka tapauksessa minua pyydettiin käymään, ja ajan sinne huomisaamuna. Toivottavasti en eksy :P

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti