Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Nopeuta palveluasi

  Koskapa minun raskauteni tuntuvat kulkevan niin sanotusti omia polkujaan, joiden varsille on ripoteltu erinäisiä lystikkäitä lisäbonuksia (viikkoja vuodelepoa, raskaushepatoosiseurantaa jne.), istuin tässä männä aamuna Jorvin sairaalan laboratoriossa.

  ”Tule laboratorioon jo kahdeksaksi niin ehdit sitten hyvin käydä aamiaisellakin ennen äitiyspolille tuloa”, minua oli ohjeistettu. Äitiyspolilla piti olla klo 9.30. Siispä minä istua nökötin laboratoriossa klo 8.00. Minua ennen normaalissa näytejonossa oli 14 ihmistä, näytteenottohuoneita on muistaakseni 7 tai 8.

  Aika kului. Jono eteni vain hyvin hyvin hitaasti. Aika kului. Jono seisoi. Pahimmillaan viidentoista minuutin aikana numerot etenivät yhdellä. Ainakin seitsemän näytteenottopistettä, ja vartissa yksi asiakas? Jep jep.

  Ei taida olla sattumaa, että sairaalan lattiassa oleva laboratorioon opastava viiva on koristeltu kilpikonnan kuvilla. Ja kuin huonona vitsinä seinältä tuijotti tämä kyltti:

  16.11.2010

  Minä olisin näyttänyt vaikka TISSEJÄNI, jos jono sillä olisi kulkenut nopeammin.

  Loppujen lopuksi, kun varasin itselleni n. 10 minuuttia aikaa äitiyspolille siirtymiseen (mikä viimeisillään raskaanaolevalle ja hyvin hitaasti kävelevälle on ihan järkevää), minulle jäi ruhtinaalliset 8 minuuttia aikaa suoriutua aamiaisestani kahviossa. Arvatkaapa kahdesti, laulaako sydämeni ylistystä Jorvin laboratoriolle, kun tiedän taas huomisaamuna istuvani siellä sammalta kasvamassa?

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Phyllis Orton-Winterbottom:
  25.11.2010, 13.05

  Kuuluuko Jorvi Huslabiin? Ymmärtääkseni näytteen voi käydä antamassa ihan missä vaan Huslabiin kuuluvassa toimipisteessä. Jonkun on pakko olla nopeampi…

  Jätä kommentti