Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Ihme… bantu.

  Blogiparka on päässyt pahasti ruovittumaan. Yrityksessäni olla tekemättä tästä mammablogia taidan saada koko blogin hengiltä. On vain niin pahuksen vaikeaa yrittää (tai edes muistaa yrittää) keksiä kirjoitettavaa jostakin muusta kuin elämästä vauvan kanssa, kun se vauva täyttää viikon jokaisen vuorokauden jokaisen tunnin. Tai ainakin melkein.

  Mutta noinniinkun jotain sanoakseni voisin todeta, että olen kokeeksi katsonut tähän mennessä näytetyt jaksot Ihmebantusta. Yritin myös aiemmin katsoa siipan kanssa Jugi Styleä, joka suhteellisen hauskasta ensimmäisestä jaksosta huolimatta osoittautui säälittävän huonoksi. Ihmebantu vaikuttaa selkeästi tasokkaammalta viihdeohjelmalta, ja edellisen jakson ”Mikä tää on?” ”Se on mun rippipaska.” -keskustelu sai minut melkein pissimään housuun naurusta.

  Mutta.

  Miten voi suhteellisen laadukas ja ilmeisen hyvin kirjoitettu sarja sortua aliarvioimaan katsojiensa älykkyyttä niin käsittämättömällä tavalla, että luulee jonkun normaaliälyisen nauravan typeriä rivouksia sönköttävälle Kari Hietalahdelle? Korvanappi-sketsi oli suoraan sanottuna kiusallista katsottavaa ja sai ainakin minut tuntemaan todella massiivista myötähäpeää, eikä millään tavalla hauskaa sellaista, toisin kuin moni hyvä komediasarja.

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  Rane:
  24.6.2009, 14.21

  No, tua noi, mikset sitten kirjoittaisi siitä, mikä mielessäsi päällimmäisenä on? Blogisi on valtakuntasi ja sinä olet sen diktaattori :o

  Huoh, huono huumori on..huonoa huumoria. Väsyin suomalaisen huumorin tasoon jo silloin kun Kummeli tuli telkkarista -sitäkin joku kehtasi väittää älykkääksi huumoriksi…kissan viikset ja kattia kanssa. Taitaa silti olla niin, että sekin oli sentään hyvää verrattuna näihin nykyisiin viritelmiin :(

  Outi:
  24.6.2009, 16.55

  Ja minä kun luulin olevani ainoa, joka ei välittänyt Kummelista eikä ymmärtänyt, mikä siinä on hauskaa (no okei, muutamille sketseille olen hörähtänyt, mutta enimmäkseen en kyllä voinut käsittää, mitä ihmiset siinä näkivät).

  Se nyt vain näyttäisi olevan surullinen tosiasia, että suomalaiset eivät kovin usein saa aikaan kelvollista huumoriohjelmaa. Jugi Style oli kyllä ainakin minusta mitä melkoisin pohjanoteeraus, mutta Ihmebantulla saattaa olla toivoa. Ja jos ei muuta, niin ainakin Ihmebantu on terveellistä vaihtelua Kallialalle ja Peteliukselle (*huoh*).

  Niin joo ja kai sitä voisi tuosta mukulastakin kirjoittaa, ehkei se tästä blogista automaattisesti tekisi mammablogia :) Harkihen asiaa.

  Jätä kommentti