Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Nyt se alkaa

  Saimme juuri avaimet uuteen asuntoomme. Soitto tuli kesken aamukahvin keiton (heh, ja kello oli noin puoli yksi päivällä..), joten kipaisimme vain hakemassa avaimet jäämättä tutkimaan asuntoa. Tänään voisi siis periaatteessa aloittaa muuttamisen, jos jotain olisi jo pakattu. Ajattelimme sen sijaan käydä tarkastamassa asunnon kunnon (sellaisen kivan kaavakkeen kanssa, tiedättehän..) ja viedä ehkä joitain kamoja täältä jaloista pyörimästä. Katsotaan. Vähäsen kyllä jo jännittää, tunnustan. Rakas mieheni aikoo hakea tänään pakkauslaatikoita, että pääsemme lopultakin heittämään kamoja laatikoihin. Jee.

  Bloggaukseen taitaa tulla muutamien päivien valitettava tauko, mutta sille ei voi mitään. Lueskeltuani muiden ihmisten blogeja tulin siihen tulokseen, että hurjan moni muuttaa juuri nyt: esimerkiksi Falmawen ja Kevätsipulikukkien Scilla ovat muuttotouhuissa. Kai tämä syksy on sellaista muuttoaikaa, kun ihmiset muuttavat opiskelupaikkojen yms. perässä uudelle paikkakunnalle. Me onneksi pysymme jopa samassa kaupunginosassa, mutta asunnon koko kasvaa huomattavasti – onneksi! Tulossa oleva useamman päivän ero tietokoneesta tuntuu kyllä jo nyt raastavalta ;)

  Mutta joo – pitäisi ehkä alkaa töihin. Ajattelin pakkaamisen ohella esimerkiksi pestä verhot, jotta uuteen asuntoon saa sitten ripustaa pestyt ja silitetyt verhot. Haaveilin myös puhtaista matoista, mutta niiden vieminen pesulaan olisi liian kallista, ja juuri nyt ajatus niiden pesemisestä pienen kylpyhuoneen lattialla ei suoraan sanottuna viehätä ollenkaan. Ehkä myöhemmin. Onkohan yksi merkki aikuisuudesta se, että ostaa käytetyn mankelin, koska ajatus sileistä lakanoista tuntuu niin mukavalta? (Vai onko siinä vain kyse pikkutarkkuudesta tai jonkinasteisesta tärähtäneisyydestä? Eihän kukaan nykyään mankeloi..) Tähän asti on nukuttu ryppyisillä lakanoilla vallan mainiosti, mutta nyt kun muutamme uuteen asuntoon, oli yllättäen saatava mankeli. Hullua.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti