Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • oh dear

  Tomorrow we’ll get the keys to our new apartment. We haven’t really packed anything at all yet, and I’m starting to panic. We’ve got only four cardboard boxes here so far, and none of them have anything inside them. Bleh. Must.. start.. working.. And I really need to get rid of a lot of stuff. I have so much junk it’s unbelievable. And so does hubby. We’re like some darn squirrels, keep collecting useless things. It’s comforting to know we’re not the only ones, though.

  Huomenna saamme avaimet uuteen asuntoomme. Ja paljonko on pakattu? Ei yhtään mitään. Laatikoita on neljä tai viisi, eikä yhdessäkään ole vielä ensimmäistäkään esinettä. Tässä käy vielä hullusti. En ole tehnyt tänään muuton eteen muuta kuin ostanut muutaman tarpeellisen jutun (jätesäkkejä, verhonipistimiä, huonekaluhuopaa) ja hävittänyt jonkin verran tavaraa – toistaiseksi vasta keittiöstä. Pikkuhiljaa alkaa ahdistaa.

  Mieheni ja minä olemme totisesti ymmärtäneet, mitä säästäminen on. Not. Palautimme kaikki asunnosta löytyneet pullot (suurimmaksi osaksi limsapulloja, toim. huom.), ja niiden ansiosta viikonlopun ruokaostokset maksoivat ainoastaan 2,15e. Mitä me teimme? Iloitsimmeko säästöstä ja lähdimme Prismasta tyytyväisinä, vai menimmekö samassa rakennuksessa sijaitsevaan Alkoon ja käytimme 8 euroa viinipulloon? Sitä sopii miettiä.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti