Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Kasvavat vaatimukset

  Kun toimme vauvan sairaalasta kotiin, se nukkui kiltisti omassa sängyssään syöttöjen välit.

  Kului vähän aikaa, ja oma sänky alkoi aiheuttaa kitinää. Päädyimme ottamaan pojan viereemme sänkyyn syöttöjen helpottamiseksi. Syötön jälkeen poika nostettiin omaan sänkyyn – tai ainakin yritettiin.

  Kului taas vähän aikaa, eikä poika suostunut yöllä enää nukkumaan omassa sängyssään, vaan piti saada olla äidin (ja tissin lähellä).

  Kului vähän lisää aikaa, ja poika tottui siihen, että illalla nukahdetaan tissille, samoin kuin yösyöttöjen jälkeen.

  Kului vielä vähän lisää aikaa, ja poika lakkasi nukahtamasta edes tissille. Viime yönä ainoa tapa saada pienokainen nukkumaan oli istua puoli-istuvassa asennossa olohuoneen sohvalla vauva vatsallaan äidin rintakehän päällä.

  Tätä menoa lapsemme luultavasti suostuu kuukauden päästä nukkumaan ainoastaan Himalajalla elävän vuohen villasta kudotun peitteen alla harvinaisista Kalaharissa kasvavista pensaista punotussa korissa, jota minä tasapainottelen jalkojeni päällä samalla kun seison käsilläni saunan ovea vasten.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti