Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Vauva-arkea

  Olin vähän tuumiskellut, että tästä ei tulisi mitään mammablogia, joten viime aikoina ei ole tullut kirjoitettua mitään. Elämä kun pyörii tällä hetkellä täysin vähän yli puolimetrisen pikku-ukkelimme ympärillä kuten arvata saattaa. Päivät menevät vauvan ehdoilla ja kiitävät ohi niin uskomatonta vauhtia, ettei sitä meinaa käsittää. Pienokainen täytti parikymmentä minuuttia sitten kuukauden, ja jos aika kuluu jatkossakin yhtä nopeasti, rakas pieni poikani on kohta kouluiässä.

  Oma aika on hyvin vähissä. Päivät ovat imetystä, vaipanvaihtoa, nukuttamista ja vauvan kanssa seurustelua. Vauvan nukkuessa ehtii sitten itse syömään, lukemaan pikaisesti blogit ja tekemään välttämättömimpiä kotitöitä. Mitään muuta en tietysti odottanutkaan – elämä on nyt tällaista ja hyvä niin. Kroonisesta unenpuutteesta huolimatta voin rehellisesti sanoa, että olen uskomattoman onnellinen. Oikeastaan ainoa, mitä kaipaan, on lisää aikaa rauhassa Jannen kanssa.

  Mutta ehkä sitten, kun tästä arki rauhoittuu…

  Isä väittää saaneensa pojaltaan jo kaksi ihan aitoa hymyä (katkerana väitän niiden johtuneen vatsanväänteistä). Jopa Aarikan Allu-pehmoankalle on suotu pikainen hymy, vaan onko äidille hymyilty – äidille, joka raataa joka ikinen päivä pienokaisensa hyvinvoinnin eteen ja kanniskelee mukanaan särkeviä Pamela Anderson -kokoluokan puskureitaan? Eipä ole.

  Tasan ei taas käy nallekarkit.

  Little feet

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti