Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Väs.

  Että osaa ihmistä väsyttää. Joka paikassa neuvotaan nukkumaan silloin, kun vauvakin nukkuu, mutta kun tekemistä on ihan liikaa: tiskiä ja pyykkiä riittää, ja joskus (= usein) pitäisi syödäkin, ennen kuin katoan näkyvistä kokonaan.

  Jos en bloggaisi, nukkuisin istualtani juuri nyt.

  Vaan pakko on sanoa, että kaikessa väsyttävyydessäänkin nämä päivät ovat tähänastisen elämäni ihanimpia, vaikka hyvin pienikokoinen vääpeli Jalkanen saneleekin kaikki ehdot.

  Huh ja puh.

  Kommentteja: 3

   

  Kommentteja:

  Porkkana:
  3.2.2009, 7.59

  ….kumminkin onnelliset Huh ja puh….?? :D
  ….juu ….niinhän ne neuvoo ….ja paljon muutakin mikä ei pidä kaikkien kohdalla paikkaansa. ….enpä muista mitään ”päikkäreitä” vauvan unien aikana nukkuneeni ja silloin otetuissa kuvissa olen kuin ”nukkuneen rukous” (mistähän sekin sanonta tulee….?). ….kumminkaan ….en vaihtaisi minuuttiakaan tuosta ajasta pois. :)

  murphy:
  3.2.2009, 13.34

  Kummasti siihen väsymykseenkin vaan tottuu. Itse en ole nukkunut kokonaisia öitä lapsen syntymän jälkeen yhtään kappaletta ja mukelo on nyt n. puolitoistavuotias. Meille sattui arvonnassa sellainen harvinaisen lahjaton nukkuja… Ja päinvastoin kuin Porkkana kommentoi, niin vaihtaisin kyllä minuutteja, tunteja ja ihan huolella kokonaisia päiviäkin pois. Ellen jopa niitä viikkojakin, kun koko viikon nukutut tunnit on laskettavissa kahden käden sormilla.

  Outi:
  13.2.2009, 10.31

  Meillä on onneksi mennyt sen verran hyvin, että en tosiaan päivääkään vaihtaisi pois – viime yö tosin oli kyllä melkoinen liskojen yö massuvaivojen takia, mutta siitäkin selvittiin ja nyt poika on taas suht hyväntuulinen ja tuhisee suloisesti :D

  Jätä kommentti