Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Kotiinpaluu

  Kotona taas – neljä päivää Jorvissa sitten vierähtikin. Maanantain magneettikuvauksessa näkyi merkkejä sappirakon tulehduksesta, joten oli pakko jäädä osastolle tiputukseen. Leikkauksen mahdollisuutta mietittiin, mutta lääkärit olivat kaikki yksimielisiä siitä, että ensin yritetään saada tulehdus hallintaan lääkkeillä, sillä yksikään kirurgi ei halunnut lähteä leikkaamaan minun tilanteessani olevaa ihmistä.

  Maanantain ja tiistain välisenä yönä sain toisen voimakkaan kipukohtauksen, joka onneksi talttui suht nopeasti, kun sain kipulääkettä riittävän pian suoraan suoneen. Keskiviikkona antoivat sitten jo varovaisesti nestemäistä ruokaa ja kun kaikki sujui ongelmitta, kipuja ei ilmaantunut ja kyljen arkuuskin parani päivä päivältä, päästivät tänään vihdoin kotiin.

  Pari päivää meni kokonaan ilman ruokaa ja pari päivää vellin, sosekeiton ja kiisselin voimalla. Nyt kotona ei sitten uusia kipuja pelätessään oikein tiedä, mitä uskaltaisi pistää suuhunsa. Taidan pysytellä vielä toistaiseksi jogurtti / puuro / kiisseli -linjalla…

  Jorviin ei ole eikä tule ikävä, vaikka hyvää ja ystävällistä hoitoa sainkin.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti