Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • mutinaa

  Just so my English speaking readers wouldn’t feel all left out, first a brief summary in English. I’m thoroughly annoyed because I once again had to wake up to the barking of the dog upstairs. I hate it when that happens and I really, REALLY hope the next person to live in this apartment will have it easier. And I wish the dog owners will eventually experience something like this themselves.

  Had a horrid toothache last night. The whole left side of my lower jaw hurt like hell and almost made me want to bang my face against the wall. I ended up taking a painkiller which fortunately made the pain go away. I hope it won’t come back, especially because I can’t do anything about it. I am no longer entitled to the university health care, and I can’t go to the city health care yet either, since I’m not officially a resident of Oulu (but will be on Monday..).

  Jo on helvetti kun taas kerran piti herätä yläkerran karvaisen herätyskellon ulinaan. Pitää yrittää lohduttaa itseään sillä, että KOHTA se on ohi. Tiistaina tämä asunto ja tuo yläkerran rakki jäävät taakse, ja voin vakuuttaa, ettei tule ikävä! Toivottavasti seuraava asukas ei saa kärsiä yhtä paljon kuin me (tai saa nähdä, ehkä isännöitsijä tekee asialle jotain?), koska en toivoisi sellaista kenellekään. Paitsi noille yläkerran naapureille, että tajuaisivat miten v-mäistä tuota ulinaa on kuunnella.

  Illalla iski järkyttävä hammassärky. Maanantaina paikattu hammas on vihlonut säännöllisesti, lähinnä syödessä, mutta eilen illalla alaleuan koko vasen laita särki oikein kunnolla. Kipu säteili etuhampaisiin saakka, ja sai minut melkein harkitsemaan naaman hakkaamista seinään. Kipua luonnollisesti vain lisäsi tietoisuus siitä, että en voi tehdä asialle mitään: oikeuteni käyttää YTHS:n palveluja päättyi juuri. Terveyskeskukseenkaan en vielä pääse, koska minusta tulee virallinen oululainen vasta maanantaina. Onneksi kipu on nyt poissa – sen lannisti eilisiltainen 800 mg:n Burana.

  Tein eilen hammassärkyni keskellä uuden kuvan. Ei siitä kovin häävi tullut, mutta oli kiva pitkästä aikaa tehdä Poserilla jotain, mikä ei liittynyt rahan ansaitsemiseen vaan oli ainoastaan ajankulua.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti