Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Heilahduksia

  Mieliala heittelee laidasta laitaan. Ihan muutaman minuutin sisällä ehdin käydä läpi monta eri tunnetta ja tunnelmaa. Yhtenä hetkenä iloitsen jostain pienestä asiasta ja kaikki on hyvin, seuraavana iskee pelko ja huoli ja tunnen olevani kauhean pieni ja yksin.

  Ja sinänsä hullua on, että ehkä kaikkein eniten olen huolissani nimenomaan mielialastani. En erityisemmin pelkää tulevaa magneettikuvausta, en mahdollista tähystystä kumiletkun nielemisineen… ne ovat ehkä epämiellyttäviä juttuja, mutta sinänsä pieniä asioita ja nopeasti ohi. Pelkään elämää ensi viikon jälkeen ja pelkään itse pelkoa.

  Haluaisin voida nauttia lähestyvästä joulusta ja parista viimeisestä raskauskuukaudesta ilman jatkuvaa huolta ja pelkoa uusista pahoista kipukohtauksista. Ei tunnu kivalta ajatukselta joutua jokaisella aterialla miettimään, uskallanko nyt varmasti syödä lautasella olevia asioita ja olenko varmasti muistanut karttaa kaikkea mahdollisesti ongelmia aiheuttavaa.

  Ja kuitenkin: kaikki on kiinni minusta itsestäni. Mielialaani en voi vaikuttaa, mutta ajatuksiini kyllä – ja ne taas vaikuttavat mielialaan. Nyt pitää vain jaksaa olla reipas, vaikka kuinka huolettaisi.

  Se ei kyllä ole helppoa.

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  Katja:
  25.11.2008, 22.19

  Voi sinua… Nuo kipukohtaukset on kamalia. Nimimerkillä kahteen kertaan ambulanssilla päivystykseen ja piikkiä kankkuun. Ruokalautanen aiheuttaa vilunväristyksiä ja pelkoja ja stressiä edelleen. Ja nämä taas ärsyttävät masua lisää. Tänään unohdin aituaasti koko vaivan ja söin kinkkua lanttulaatikolla ja punajuurisalaatilla höystettynä 300g (!!!) Tsemppiä!

  Outi:
  27.11.2008, 20.12

  Kiitos, sitä tosiaan tarvitaan. Ihanaa olla kotona, kun neljä päivää makasi osastolla, mutta ”paluu arkeen” kyllä huolettaa – ja varsinkin se syöminen. Pitäisi syödä monipuolisesti ja terveellisesti vauvankin takia, mutta juuri nyt tuntuu, että mitään kaurapuuroa tukevampaa ei uskalla harkitakaan.

  Jätä kommentti