Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Mieli muuttuu nopeasti

  Niin ne mielialat muuttuvat sangen nopeasti.

  Kun eilen illalla tuntui, että helmikuun alku on lähes tuskastuttavan lähellä, tänä aamuna mahan ollessa suunnilleen käymistilassa tuntuu siltä, että se ei voi tulla yhtään liian pian. Yöllä heräsin karmeaan närästykseen, jota ei meinannut edes Rennie taltuttaa, varhain aamulla unia puolestaan häiritsi pikkupomo, jonka mielestä oli aika melskata ja potkia niin, että koko sänky tutisee.

  Aamiainen sai vatsan sekaisin, joten nyt istun ja röyhtäilen ja mietin, milloin röyhtäyksen mukana tulee varsi. (Tämän tietysti jokainen lukija halusi kuulla. Sorry.) Renniet ovat nykyään oma lohkonsa ravintoympyrässäni.

  Neuvolantäti käskee joka kerta minua juomaan enemmän päivän aikana, mutta oikea jano iskee aina vasta illalla, ja jokainen voi mielessään miettiä, millaiset seuraukset on siitä, että illalla viimeiseksi vetää useamman ison lasillisen vettä.

  Huoh.

  Mutta en minä oikeasti valita.
  Ihanaahan tämä on, pohjimmiltaan.

  Kommentteja: 6

   

  Kommentteja:

  HennaJ:
  17.11.2008, 12.35

  Gaviscon. Se on sana, jonka voisit lausua seuraavalla kerralla apteekin tiskillä. Ei takaa autuasta oloa, mutta vaihtoehto varren estoon.

  Piki:
  17.11.2008, 12.47

  Niinpä se on, että raskaana oleminen on varsin fyysistä puuhaa. Ja vauvan odottaminen on suloista, kun sitä ei itse ole kantamassa. Ainakaan ihan joka päivä.;) Sitten kun vauva on maailmassa, huomaat että eihän se raskaus ollut se juttu, vaan se ihana pallero. Voimia viime kilometreille. Palkkio on huima.

  Sandis:
  17.11.2008, 13.39

  Taas muualta kuultua…Vanhan sanonnan mukaan, jos raskausaikana närästää, lapsella on syntyessään paljon hiuksia päässä. Nimim. kaljua lasta odottava…

  Outi:
  17.11.2008, 16.27

  HennaJ, pitääpäs tutustua. Nuo Renniet alkaa vähitellen tulla korvistakin – ehkä pitäis niitäkin hankkia vaihteeksi eri makua :P

  Kiitos, Piki! Olen kyllä ihan varma siitä, että palkkio on tosiaan huima.. kun nyt vaan sinne asti selviäisi :)

  Sandis, katotaan vaan niin meidän mukula on kalju vielä kaksivuotiaanakin… Rakas yhteinen luokkatoverimme ehti jo tämänkin uskomuksen romuttaa – piikalla oli hiuksia jo syntyessään vaikka kuinka, mutta äitiään ei ollut yhtään närästänyt. Tasan ei taas käy nallekarkit… :P

  Anna:
  17.11.2008, 20.39

  Jospa M olikin se poikkeus. Mulla ei närästänyt ja ei tuolla kaverilla paljon hiuksiakaan ollut :)

  siina:
  18.11.2008, 16.41

  Mulla närästi ekalta kanssa ihan tajuttomasti. Tuskallisesti. Kaikki apteekin aineet kokeiltuani päätin kokeilla jonkun mummelin neuvosta luontaistuotekaupasta saatavia Betusan-kapseleita. Eipä enää närästänyt niiden jälkeen! Närästyshän on hapanta, ja tuhka emäksisenä neutraloi hapot ;)
  Mutta, kahdelta seuraavalta ei enää närästänytkään :D Eikä yhdelläkään ole ollut kuin untuvat päässä…

  Jätä kommentti