Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Syksy :/

  Torjun huonoa mieltä kuuntelemalla Mighty Sparrowta (vai Sparrowia?). Rakastan sen miehen musiikkia ja hulluja sanoituksia.. ja ylipäänsä niistä välittyvää tunnelmaa. En edelleenkään tajua miten minusta tuli tällainen: minun luultavasti kuuluisi kuunnella Anssi Kelaa ja Maija Vilkkumaata, ja sen sijaan kuuntelen trinidadilaista calypsoa O_o Rakkaat vanhempani varmaankin pudottivat minut pää edellä lattialle, kun olin pieni. En silti vaihtaisi musiikkimakuani yhtään ”normaalimpaan” – joskus on ihan mukavaa uida vastavirtaan. Toivoisin silti, ettei minua katsottaisi ihan hitaasti esimerkiksi silloin, kun saan yllätysvieraita soittaessani parhaillaan vaikkapa vanhoja Belafonten levyjä.

  Kävin aiemmin palauttamassa kirjaston kirjoja – halusin näin muuton alla eroon kaikesta ylimääräisestä painolastista, joten palautin nekin kirjat, joita en ollut vielä edes ehtinyt lukea. Jätin itselleni lainaan ainoastaan kaksi kirjaa, ja niistäkin toisen vahingossa (heh). Saa nähdä ehdinkö kuitenkaan lukea yhtään mitään seuraavan kahden viikon aikana. Kirjastoreissulla kävin myös postittamassa Papulle Queen-rojuja. Mukavaa, että niille löytyi uusi omistaja.

  Matkalla kirjastoon tuli tuskallisen selväksi, että syksy on saapunut. Ilma oli kirpeän kylmä, ja palelin nahkatakissani. Minussa ei herännyt mitään erityistä syysangstia, mutta silti mieli tuli jotenkin vähän surulliseksi. En pidä palelemisesta enkä sateisesta harmaudesta (kukapa pitäisi), ja ajatus pitkästä kylmästä ajasta on masentava. Tuntuu kuin ihan vastikään olisin valittanut liiallisesta kuumuudesta ja kärsinyt jatkuvast hikoilusta, ja nyt ulkona on yhtäkkiä vain kymmenen astetta lämmintä. Mihin kesä katosi? :(

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Pap-oo:
  29.8.2003, 11.46

  Trust me, sinun *ei* pitäisi kuunnella mitään Anssi Kelaa / Maija Vilkkumaata :D

  Jätä kommentti