Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


maaliskuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Ja juuri kun…

  …elämä tuntui taas sujuvan niin hienosti, piti viime yönä herätä johonkin, mikä kaikesta päätellen oli ensimmäinen sappikohtaukseni kahdeksaan vuoteen.

  Ja nyt stressaa ja ahristaa.

  Ei ole ihan suosikkikokemuksiani herätä keskellä yötä anoppilassa kipuun, joka yltyy niin pahaksi, että saa ihan tosissaan miettiä, että jokohan sitä soittaisi itselleen piipaa-auton. Onneksi kohtaus talttui itsekseen alle vartissa.

  Järki toki sanoo, että jos edellinen kerta oli kahdeksan vuotta sitten, niin ei sitä seuraavaa kohtausta ehkä tarvi ihan ensi yönä vielä odotella, vaan kylläpä tuo silti säikäytti taas ihan kunnolla.

  Koko kohtauksessa ainoa lohdullinen puoli oli se, että sentään heti alusta asti tajusin, ettei vauvalla ole hätää – kipu kun oli selkeästi ylävatsassa. Silti piti kivun lauettua hikisenä ja adrenaliini kohisten töniä varovasti vatsaa, että sai pikkuisen reagoimaan napakoilla potkuilla.

  Huokaus.
  Elämä on…

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti