Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Kuulutukset?

  Ilta-Sanomat kirjoittaa tänään Satu Ruotsalaisen häiden herättämästä ”kohusta”:

  Hääuutisen jälkeen internetin keskustelupalstoilla alkoi vilkas keskustelu siitä, miten pari voi mennä yllättäen naimisiin ilman, että he ovat hakeneet kuulutuksia avioliitolleen. Satu kuitenkin kertoo epäilijöille, että kuulutukset oli hoidettu asianmukaisesti.

  Mitä tekemistä kuulutuksilla on häiden kanssa? Kuulutukset ovat tapa, joka käytännössä tarkoittaa vain sitä, että pappi ilmoittaa kirkossa pari viikkoa etukäteen henkilöiden X ja Y olevan menossa naimisiin. Ja vaikka kyseinen pariskunta ei koskaan normaalisti käy kirkossa, juuri tuona päivänä istutaan tietysti lähisuvun kanssa vetistelemässä kirkonpenkillä.

  Eiköhän tässä ole tarkoitettu avioliiton esteiden tutkintaa, kuitenkin…

  Kommentteja: 3

   

  Kommentteja:

  Helena S.:
  11.8.2008, 15.51

  Aina kun näen tai kuulen jotain Satu Ruotsalaisesta, käy sääliksi sitä ex-miestä. Mikä sen nimi nyt olikaan? Muistaako kukaan? Sitä, joka kasvatti risuparran ja muuttui omituiseksi ja joutui mielisairaalaan jossain vaiheessa. Saattaa tietysti olla, että ongelmat alkoivat jo ennen Satua tai Sadusta riippumatta. Mutta jotenkin tulee paha olo, kun toisella menee niin hyvin ja toisella niin huonosti. Ja Sadun pitää vielä joka lehdessä esitellä sitä onnellista pärstäänsä.

  Rane:
  11.8.2008, 21.20

  Jou, esteiden tutkinnasta on kyse. Kuulutuksiahan ei ole mikään pakko pitää enää nykyään.

  Outi:
  14.8.2008, 20.49

  Mjoo, Parviaisen suhteen voisi tietysti todeta, että tasan ei käy ongen lahnat – jätetyillä ei ole koskaan helppoa, varsinkaan jos exän uutta onnea hehkutetaan joka puolella.

  Se mielikuva mullakin oli, että kuulutukset on vaan.. no, tapa. Esteiden tutkinta on välttämättömyys jos mielii naimisiin.

  Jätä kommentti