Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Siivousporu

  Heti aamiaisen jälkeen iski geneerinen tympäännys kaikkeen. Ja mitä silloin tehdään, kun oikein tympäisee? Siivotaan. Kun kerran valmiiksi on pahalla tuulella, kannattaa tarttua ankeisiin hommiin.

  Puoli asuntoa imuroituani istuin sohvalle huilimaan (yli sadassa neliössä riittää meinaan imuroitavaa, uskokaa pois!). Kun olin siinä hetken ajan katsellut ympärilleni ja miettinyt, mitä kaikkea muuta pitäisi vielä tehdä, tuli ahdistus. Tuntui, että ympärillä oli niin hirveästi kaikkea siivottavaa, että en tiennyt enää, mihin tarttuisin.

  Koska naiset ovat järkeviä olentoja, joihin hormonit eivät koskaan vaikuta mitenkään omituisesti ja jotka eivät reagoi ylitunteellisesti mihinkään, aloin itkeä. Tokihan sohvalla parkuminen auttaa asunnon sotkuisuuteen.

  Janne tuli paikalle, kaatoi itselleen mehua ja sanoi miehisen käytännöllisesti, että jahka mehu on juotu, siivoamme keittiön yhdessä. Ja kas, vaikka muu asunto on edelleen sotkuinen, minulla on hyvä mieli. Keittiöstä on vihdoin ja viimein siivottu viimeisetkin merkit remontista ja yli kaksi kuukautta odottaneet laipat on laitettu putkien päihin.

  Meillä on edes yksi siisti huone.

  Kommentteja: 3

   

  Kommentteja:

  Loviisa:
  10.8.2008, 19.43

  Hei, mäkin siivoilin tänään :) Palkkioksi urakan jälkeen annoin itselleni luvan tehdä pop cornia ja surffailla blogien ihmeellisessä maailmassa (uhkailu, kiristys ja lahjonta toimii…). Ens viikonloppuna tulossa vieras, joten it´s now or never.

  Onnea hääpäivän johdosta :)

  Rane:
  10.8.2008, 21.52

  Me ostettiin osake keväällä ja siinä heti aluksi tehtiin kylppäriremppa ja samalla pistettiin tapetteja ynnä maalipintaa uusiksi. Kesäkuussa vielä kaappiremontti siihen päälle, joten tutulta kuulostaa :D Työhuone on vieläkin kuin pommin jäljiltä, lähinnä sen ylimääräisen tavaran suhteen, mutta vaimo sai jo parvekkeen todella siistiin kuntoon päivän huhkimisella -siitä suuri kiitos hänelle!

  Outi:
  14.8.2008, 22.23

  Jos meillä työhuone näyttäisi olevan pommin jäljiltä, sitä olisi joku käynyt siivoamassa :D :D :D

  Siivoaminen on kyllä katalaa hommaa, joten on ihan viisas ratkaisu luvata itselleen jokin palkinto aherruksesta. Pop corn kuulostaa ihan kelvolliselta palkalta :D

  Jätä kommentti