Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Hääpäivä

  Ensimmäinen oikea hääpäiväni, siis vuosipäivä. Ensimmäisen avioliittoni ensimmäinen vuosipäivä oli lähinnä hääpäivän irvikuva, kun ottaa huomioon silloiset olosuhteet. Nyt olen oikeasti ollut naimisissa kokonaisen vuoden. Ihanan vuoden.

  Hääpäivää varmaan kuuluisi juhlistaa hyvässä ravintolassa hienolla aterialla ja viinillä.

  Minä söin lohisoppaa ja Janne kasviswokkia Stockmannin Tempossa.

  En kuitenkaan missään nimessä valita. Ensinnäkin: ei ollut meidän syytämme, että valitsemamme turkkilainen ravintola oli tänään kiinni. Toiseksi: Tempon lohisoppa oli hyvää. Kolmanneksi: minulle on tarpeeksi juhlaa siinä, että saan tämänkin päivän jakaa oman rakkaani kanssa, ja että avioliittoni on tässä vaiheessa vielä hengissä ja onnellinen, toisin kuin edeltäjänsä.

  Kommentteja: 6

   

  Kommentteja:

  Rane:
  10.8.2008, 9.15

  Ihanaa luettavaa :) Meillä tuli nyt 6.8. kolme vuotta täyteen Oikeaa Avioliittoa. Edellinenhän oli minullakin todellinen irvikuva molempia osapuolia kunnioittavasta, ketään alistamattomasta parisuhteesta :( Tiedän siis mistä puhut ja voin samaistua jokaiseen sanaan. Nauttikaa toisistanne :) Ps. Pellon molemmat geokätköt on nyt löydetty.

  pikkuella:
  10.8.2008, 12.51

  Meile kävi kans niin, että valitsemamme paikat olivat joko kiini tai eivät vielä auehneet –> söimä pienet ja surkeat kebab-annokset. Romanttinen tunnelma puuttui täysin, sillä radiosta pauhasi olympialaiset ja telkkarista näky ravituloksia. Ei näkyny kynttilöitä pöyälä. Ainaki tästä hääpäivästä voi vain parantaa ens vuona! ;)

  Outi:
  10.8.2008, 14.54

  Rane, nautitaan molemmat, kun olemme omamme löytäneet! :D Välillä on tosiaan ollut kivikkoista polkua tarvottavaksi ihan tarpeeksi, mutta potkii se onni joskus meitä jokivarren kasvattejakin ;) Eikös ollutkin kiva löydettävä se Jaipaljukan kätkö? Ei lainkaan vaikea mutta mukava!

  pikkuella, minusta kuulostaa, että teillä oli eilen vielä huonompi onni kuin meillä :D Kyllä kunnon lohisoppa aina kebabin pieksee, varsinkin jos taustahälynä on olympialaisia! Mutta tästä on hyvä parantaa ;)

  Inka:
  10.8.2008, 21.29

  Onnea hääpäivän molemmille juhlijoille! Et varmaankaan saanut koruja paperihäiden kunniaksi :D . (Vai oliko se sittenkin pumpulihäät? Edes naimisiin.info ei ollut varma.)

  Rane:
  10.8.2008, 21.48

  Joo, se Jaipaljukan kätkö oli hieno :) Ei se mikään kamalan helppo ollut, tai ehkemme sitten vain osanneet heti etsiä oikeasta paikasta. Maisema siellä on parasta, ja onhan se ympäristökin todella erikoinen!

  Outi:
  14.8.2008, 22.25

  Inka, paperihäät taisivat olla. En saanut koruja, enkä mitään muutakaan. Tai sain hyvän lounaan :D Onneksi jo muutamia vuosia aiemmin sain itselleni maailman parhaan miehen!

  Jätä kommentti