Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • blooOOOddddddd

  Apologies to my non-Finnish readers.. but I’m still going to post something in Finnish. Much too lazy to try and express myself properly in English.

  Hammaslääkärikäynnit ovat vihdoin ohi, ja lompakko reilut 30 euroa kevyempi. Suu tuntuu syväpuhdistetulta. Erikoishammashoitaja sai minut taas tuntemaan häpeää kelvottomasta tavastani hoitaa hammasparkojani. Olen niin laiska käyttämään hammaslankaa, että alan ammattilaisesta se tuntuu varmasti tyrmistyttävältä. En hennonut sanoa hammaskiveä pois raastavalle henkilölle, että hänen tulisi olla kiitollinen – jos kaikki käyttäisivät jatkuvasti hammaslankaa, hänellä ei olisi töitä. Kun olin lähdössä pois, tajusin olevani poskia myöten veressä. Verenvuodon aiheuttaja totesi: ”Ota tuosta paperia ja pyyhi se pois, muuten seuraava potilas ei uskalla tulla sisälle.” Nauratti pakostakin.

  En ole tottunut heräämään puoli kahdeksalta, joten nyt väsyttää karmeasti. Muuttoon on enää vajaa viikko, joten nukkumaan meneminen työnteon sijasta tuntuu itsetuhoiselta ajatukselta. Suunnitelmissa on siis ensin aamupala – sen jälkeen hion vielä kerran artikkeliani ja lähetän sen eteenpäin.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti