Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Mukit

  Keittiötä tyhjentäessämme päätimme vihdoin käydä läpi myös epämääräisten parittomien kahvimukien hyllyn. Tarkoituksena oli hävittää iso osa niistä, sillä ne ovat lojuneet hyllyssä pölyttymässä jo muutaman vuoden. Säännöllisessä käytössä meillä on nimittäin ihanat Aarikan ankkamukit*.

  Keskustelu eteni suunnilleen tällä tavalla:

  O: No niin, mitäs täältä hävitetään… Mikäs muki tämä on?
  J: Se on mun reissumukini! Siitä ei luovuta!
  O: Okei, säilytetään. No entäs tämä Nokia-muki?
  J: Se on muisto työpaikasta. Ei sitä voi hävittää.
  O: Ok. No tätä mun nallemukia ei ainakaan hävitetä. Sain sen exältä, kun olin ollut sairaana. Mites toi kukkomuki?
  J: EI! Se on Villeroy & Bochia!
  O: Ihaa-mukin sain synttärilahjaksi Timon perheeltä. Siitä en luovu. Ja tämän toisen sain Evalta valmistujaislahjaksi. Silläkin on tunnearvoa. Ja Happy Tree Friends -mukin sain Mikalta ja Annalta. Eihän KUKAAN voi luopua Happy Tree Friends -mukista.
  J: Ei tietenkään! Mutta entäs nuo kolme?
  O: Nämä mun ihanat palmukuvioiset mukitko? Ei näitä voi laittaa pois! Nämä on kauniita ja näitä on sitä paitsi kolme! Mites noi japanilaiset?
  J: Mun hemmetin hyvät japanilaiset teemukit? EI TAATUSTI!

  Loppujen lopuksi pääsimme eroon kolmesta (3) mukista. Yhdestä Java-mainosmukista, yhdestä satunnaisesta sarjakuva-aiheisesta.. ja sydän hieman kirvellen luovuin omasta Wallace & Gromit -mukistani, jossa on kuva ”Have you seen this chicken?”-julisteesta.

  Toivotonta.


  * Järkytys: niitä ei löydy Aarikan sivuilta! Ei kai tuoteperhettä ole lakkautettu?

  Kommentteja: 5

   

  Kommentteja:

  Spinsteri:
  6.5.2008, 15.20

  Aaa, mutta mepä ollaankin menossa tänään hakemaan vitriinejä, mihin ne (japanilaiset astiat) toivottavasti mahtuvat. Tuleehan teillekin enemmän nyt kaappitilaa, :-) Älkääkä ikinä ainakaan HÄVITTÄKÖ– japanilaisia astioita jos Jannen mieli muuttuu…

  sea:
  6.5.2008, 22.39

  Minäkin joskus ostin kuusi samanlaista mukia, pitäähän sitä olla astioita sarja ja sitä rataa. Vaan vuosien varrella kaappiin on ilmestynyt kasapäin eriparisia mukeja. Lopulta myin sen kuuden setin pois ja luovuin setti ideasta. Kun saan uuden kodin ja erillisen keittiön ostan jonkun kivan hyllykön seinälle ja laitan kaikki eriparini esille! Siinähän sitten sotivat keskenään! :D

  Henna:
  6.5.2008, 22.51

  Niin totta, niin totta. Meillä on kaapillinen mukeja, joista ei voi luopua kun kaikkiin liittyy joku tarina. Kaveri totesi joskus, että ai säkin keräilet näitä Muumi-mukeja. EIEIEI, mä en keräile, niitä vaan muuttaa meille tasaisen tappavaan tahtiin. Viime keväänä niitä tuli yhteensä kolme lahjaksi kahdelle opettajalle. Jouluksi isä osti kerralla kolme. Ne ovat ihania, paha vaan että tässä taloudessa kumpikaan ei juo kahvia, ja teetäkin vain satunnaisesti kotona. Joten mukeja käytetään lähinnä kun tulee vieraita. Vieraiden varalle tosin olisi myös iso setti Pentikin Aino-kuppeja, sekä oikein tärkeille vieraille häälahjaksi saatu sarja Arabian Arcticaa kultareunuksin. ARGH!

  Outi:
  7.5.2008, 9.40

  Voi kun meillekin olisi muuttanut Muumi-mukeja – ne sentään muodostavat jonkinlaisen sarjan :D

  Edelleenkään en ole niin aikuinen, että kahvin voisi juoda vain tietynlaisesta astiastosta, eli ei niitä mukeja sen takia olisi tarvinnut käydä läpi.. mutta kun niitä ei kukaan käytä! :)

  Spinsteri:
  9.5.2008, 7.05

  Aarikan sivuilta löytyy viime vuodelta tiedote, jossa Allu jää isyyslomalle. Siinä luvattiin että Allu palaa mahdollisesti jälkikasvunsa kanssa. Allu taisi jäädä vielä jonkinlaiselle isien hoitovapaallekin, koska aikaa on mennyt näin kauan…

  Jätä kommentti