Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Normaalihintaisia banaaneja

  Olen varma, että tungoksissa kilahtaa enemmän ihmisiä kuin missään muualla.

  Piti mennä Stockmannin Herkkuun halpojen banaanien perässä. Jos banaanikilon saa alle eurolla, on syytä kestää meluavaa ihmismassaa hetken ajan.

  Paitsi että paskat ne mitään tarjouksessa enää olivat – se oli kai vain keskiviikon tarjous. En ehtinyt kävellä kuin viitisentoista metriä kaupassa, kun en enää muistanut, miksi olin tullut. Ympärilläni tuuppivat ja kailottavat ihmiset saivat minut unohtamaan, mitä olin tullut ostamaan.

  No, itsepä läksin.

  Sain sentään poimittua mukaani purkillisen uutta Ben & Jerry’s -jäätelöä: Bohemian Raspberrya. Hävettää tunnustaa, mutta kun keskiviikkona näin tuon jäätelön ensimmäistä kertaa, ehdin kotiin asti, ennen kuin ymmärsin sen nimen. Se on aika noloa ihmiseltä, joka on jo melkein 20 vuotta ollut Queen-fani.

  Kommentteja: 3

   

  Kommentteja:

  IrmaG:
  5.4.2008, 10.41

  Himppu, Ben & Jerryn jäätelöä Hesasta? Se pitäisi kieltää lailla voimakasta addiktiota aiheuttavana huumeena se kama! Söin sitä San Fransiscossa taannoin ja olin salaa tyytyväinen että Suomesta sitä ei saa… ja nyt sitten saan tietää että saakin! apua…!!

  Outi:
  5.4.2008, 11.40

  Kyllä sitä saa. Ja saa varmaan muiltakin Stockmanneilta. :) Käsittääkseni myös Makuunit ja Valintatalot myyvät sitä – ainakin meidän lähikauppamme myy :D

  pikkuella:
  5.4.2008, 16.52

  Kai sie kerrot sitten kommentit Bohemian Raspberrystä… Suunnittelen jo reissua Rovaniemelle kylmälaukun kera, vaikka siellä tuskin moista uutuusmakua vielä on. Onneks en ole nirso, vaan mulle kelpaa oikeastaan mikä tahansa Ben & Jerry’s maku ;)

  Jätä kommentti